Altijd verbinding met de Teleco CombiSat WiFi

Martine van Kuler

Een onstabiel netwerk of zelfs helemaal geen bereik. Anno 2024 hoeft dat écht niet meer. Teleco CombiSat WiFi is een gecombineerde antenne, waarmee je signalen ontvangt via zowel satelliet- en mobiele netwerken als via een lokaal wifi-netwerk.

Televisiekijken waar en wanneer je maar wilt. Een mailtje versturen, filmpje kijken of het nieuws lezen. Tickets voor een museum kopen, een camping reserveren. Zelfs op vakantie kunnen en willen we niet meer zonder internet. Zeker voor camperaars is een antenne voor het mobiele netwerk bijna onmisbaar. Maar doorgewinterde reizigers weten dat er niet overal een stabiel netwerk is en dat er op de mooiste plekjes vaak helemaal geen bereik is. In dit soort gevallen is gebruikmaken van het satellietnetwerk de enige oplossing.

Teleco CombiSat Wifi biedt het beste van twee werelden

Teleco houdt graag alle opties open en ontwikkelde CombiSat Wifi. Met deze antenne ontvang je signalen van verschillende netwerken. De geavanceerde oplossing bestaat uit een externe schotelantenne, een mobiele 5G-, 4G-, LTE-, 3G- en wifi-antenne, en een DVB-S2 unit inclusief kabels.

CombiSat WiFi is ook de ideale oplossing voor wie regelmatig naar het buitenland gaat, en meemaakt dat de streamingsdiensten geblokkeerd zijn vanwege de zendrechten. Het satellietnetwerk is dan de enige oplossing om toch nationale zenders te kunnen ontvangen.

Teleco CombiSat WiFi
Teleco CombiSat WiFi

Eenvoudig in gebruik

De mobiele antenne monteer je eenvoudig op het dak van de camper. Er is slechts één gat nodig om alle benodigde kabels naar binnen te leiden.

Ook het bedienen van CombiSat WiFi is niet moeilijk. Met de bijbehorende DVB-S2 bedieningsunit kun je de schotel open- en dichtklappen, de automatische zoekfunctie starten en op een van de zestien vooraf geïnstalleerde satellieten richten. De unit is ook voorzien van een bluetooth-verbinding en geschikt voor CI-BUS-systemen. Een veiligheidssysteem zorgt ervoor dat de antenne bij het starten van de motor automatisch inklapt.

De adviesprijs van de Teleco CombiSat Wifi-antenne is 1828 euro. Zoek een dealer of lees meer via onderstaande button. Meer Teleco? Lees dan dit artikel.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!