Teleco Android-multimediasysteem

Voor in de camper: Teleco Android-multimediasysteem met 10,1 inch touchscreen

Marije Onderwaater

Wil jij op vakantie in de camper goed kunnen navigeren, lekker Netflixen of ontspannen muziek luisteren? Kijk dan eens naar het nieuwe Teleco Android-multimediasysteem. Het 10,1 inch touchscreen is zowel horizontaal als verticaal te gebruiken.

DAB+- antenne en bluetooth

Campers die een dubbel DIN-inbouwvak hebben, zoals de Fiat Ducato, Citröen Jumper en de Peugeot Boxer, kunnen het nieuwe Teleco T-NSA10DAB-multimediasysteem installeren. Het systeem heeft zowel een digitale als een analoge ontvanger, en komt standaard met de benodigde DAB+- antenne. Het systeem is voorzien van bluetooth en dus kan je er een smartphone mee verbinden. Een behoorlijk rijtje apps is al op het Teleco Android-multimediasysteem geïnstalleerd. Denk bijvoorbeeld aan Google Maps, Spotify, Google Play Music, WhatsApp en Netflix. Wil je andere apps installeren? Dat kan via Google Play.

Online en offline navigeren

Verbind het Teleco Android-multimediasysteem met de wifi-hotspot op je smartphone en je kunt muziek luisteren of iets kijken, zoals de Campingtrend Liveshow. Ook is het mogelijk om gegevens en kaarten te downloaden. Natuurlijk kan je op deze manier ook navigeren, al kan dit met de ingebouwde gps-ontvanger ook via de satelliet. Wil je uitgebreidere navigatie? Kies dan voor de optionele – en voor campers geoptimaliseerde – navigatiesoftware BeNomad. Heb je deze software geïnstalleerd? Dan kan je de navigatie ook offline gebruiken.

Teleco Android-multimediasysteem bij achteruit rijden

Het Teleco Android-multimediasysteem heeft meerdere USB-aansluitingen en een ingang voor een microSD-kaart. En vind je het fijn om achter de camper te kijken bij het achteruit rijden? Sluit dan een externe camera aan op de audio- en video-ingangen. Zo kun je precies zien wat er achter je gebeurt.

Op de website van Teleco vind je meer informatie over het T-NSA10DAB-multimediasysteem voor Android. Ook kun je hier een Teleco-dealer in de buurt zoeken.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…