Skotti grill

Superflexibele Skotti grill past zo in je kampeerbagage

Marije Onderwaater

Vers gevangen vis grillen, midden in de natuur. Christian 'Chris ' Battel is er gek op. De politie vond het alleen een minder goed idee dat hij een vuurtje stookte in de natuur. Chris wilde zijn liefhebberij niet opgeven en besloot daarom een andere oplossing te vinden. In een hutje in de tuin ging hij aan de slag en na een jaar ontwikkelen en ruim tien prototypes was 's werelds eerste plug-in gasbarbecue geboren. De naam? Skotti!

Mobiel, compact en heet

Bovenstaande kwalificaties zijn volgens de Skotti de unique selling points van de grill. De Skotti speciaal is speciaal ontwikkeld om buitenshuis te genieten van lekker eten. Of het nu dat vers gevangen visje is, een juicy burger of een lekkere groentespies. Wat er ook op het rooster komt te liggen, de voorwaarde voor een dergelijke grill is dat hij makkelijk is mee te nemen. Daarom weegt de Skotti slechts 3,3 kilo. Ingeklapt heeft deze gasbarbecue het format van een laptop. Met de bijgeleverde draagtas neem je het zo overal mee naartoe. Uiteraard is hij hierdoor ook perfect voor heerlijke campingmaaltijden.

Skotti grill draagtas
De Skotti grill neem je dankzij de draagtas makkelijk overal mee naartoe.
Skotti grill draagtas
De Skotti grill neem je dankzij de draagtas makkelijk overal mee naartoe.

Skotti grillt alles perfect

De Skotti tafelgrill is gemaakt van roestvrij staal en zeer zorgvuldig afgewerkt. Dit zorgt voor een lange levensduur. Laat je trouwens niet van de wijs brengen door het compacte formaat van de Skotti. Hij doet ondanks zijn afmetingen bepaald niet onder voor zijn grote broers. De gasbarbecue is in een minuut klaar voor gebruik. Dat is alleen een kwestie van alle onderdelen in elkaar klikken. Daarna staat de Skotti te trappelen om alles wat op z’n rooster komt perfect te grillen. Dat gaat trouwens nog makkelijker dankzij de ingebouwde traploze regelaar.

Skotti grill
Op de Skotti kun je bijna alles bereiden.
Skotti grill
Op de Skotti kun je bijna alles bereiden.

Gas, kolen en hout

Natuurlijk is de Skotti niet alleen geschikt voor een visje, burger of spiesje. De grill biedt namelijk nog veel meer bereidingsmogelijkheden. Brood, pizza, soep, eieren; noem het maar op een de Skotti maakt er iets lekkers van. Door die veelzijdigheid is deze grill écht geschikt om overal mee naartoe te nemen. Gasflesjes (500 gram) voor de Skotti zijn los te koop. Het is ook mogelijk om er kolen in te doen. En wil je de Skotti gebruiken om een vuurtje in te stoken? Dat kan natuurlijk ook! Kolen en hout doen het namelijk ook goed in deze alleskunner.

Skotti grill
Je zet de Skotti eenvoudig in elkaar.
Skotti grill
Je zet de Skotti eenvoudig in elkaar.

Skotti grill accessoires

Voor de Skotti zijn allerlei accessoires te koop. Zo zijn er de Skotti Boksen in verschillende formaten. Je kunt ze gebruiken om iets in te bereiden op de gasbarbecue of om eten – of je lunch – in te bewaren. De Plancha is er speciaal voor indirect grillen. En op windere dagen kan je de Cap gebruiken, die beschermt de Skotti tegen wind. Er zijn nog veel meer accessoires verkrijgbaar. Neem daarvoor een kijkje op de site van Skotti. Hier vind je ook meer informatie over de grill.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…