DriveDressy stoelhoezen camper

Handgemaakte én duurzame stoelhoezen voor je camper

Marije Onderwaater

Heb jij die donkere voorstoelen en bank in je camper wel gezien? Kunnen ze wel een opfrisbeurt gebruiken? Of wil je de originele bekleding als nieuw houden? Kies dan voor handgemaakte stoelhoezen voor je camper. Bij DriveDressy bestel je ze helemaal in je eigen stijl.

DriveDressy is het bedrijf van de Duitse broers Leo en Lauri Krieger. Toen hun moeder op zoek was naar leuke hoezen voor haar autostoelen, en die niet kon vinden, besloot de handige Leo ze voor haar te maken. Leo was destijds industrieel werktuigkundige en studeerde nog. Speciaal hiervoor kroop hij achter de naaimachine, iets wat hij nog helemaal moest leren. Nadat Leo ook alles had geleerd over stoffen en naden, raakte zijn broer Lauri geïnteresseerd. Lauri wist meer van marketing en verkoop en dus startten ze samen een bedrijf. Met DriveDressy maken ze nu met een heel team stoelhoezen en campertextiel op maat.

Camper meer dan een voertuig

De broers Krieger richten zich met hun stoelhoezen juist ook op kampeerders. Een camper is veel meer dan een voertuig, is hun motto. “Het is een keuken, woonkamer, slaapkamer en voertuig tegelijkertijd en verdient daarom een speciale dosis genegenheid, zorg en stijl!”, staat op de website van DriveDressy te lezen. Alle stoelhoezen voor de camper zijn gemaakt van gerecyclede pet-flessen. De productie vindt plaats in Europa, wat de duurzaamheid nog eens ten goede komt. De gevoerde hoezen zijn stevig en kunnen in de wasmachine.

Stoelhoezen camper
Hoezen voor stoel en bank.
Stoelhoezen camper
Hoezen voor stoel en bank.

Stoelhoezen voor veel campermerken

Op de website van DriveDressy staan alle merken waar het bedrijf stoelhoezen voor maakt. Van Crosscamp tot Hymer en van Carado tot Hobby. Heb jij een ander merk? Dan kan je ze altijd even een mailtje sturen. Wanneer het merk van je camper er gewoon tussen staat, kan je aan de slag met de configurator. Die toont alle stoelhoezen die het bedrijf biedt. Zo kun je bijvoorbeeld ook alleen kiezen voor achterbankbekleding. Bij het maken houdt het bedrijf rekening met eventuele Isofix-aansluitingen.

DriveDressy stoelhoezen
Stoel- en bankhoezen in allerlei dessins.
DriveDressy stoelhoezen
Stoel- en bankhoezen in allerlei dessins.

Magnetische opbergzakken en kussenslopen

Wanneer je stoelhoezen voor je camper bestelt, kun je ook kiezen om daar opbergzakken aan toe te voegen. Die komen op de rugleuning van de voorstoelen. Daarnaast maakt DriveDressy magnetische opbergzakken en kussenslopen. Die opbergzakken bevestig je waar je maar wilt, bijvoorbeeld aan de binnenkant of buitenkant van de camper. Dankzij de twee oogjes kun je de zakken met een draagriem ook als schoudertas gebruiken.

DriveDressy magnetische opbergzakken
De magnetische opbergzakken zijn ook in diverse kleuren en prints verkrijgbaar.
DriveDressy magnetische opbergzakken
De magnetische opbergzakken zijn ook in diverse kleuren en prints verkrijgbaar.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden en producten om je camper te personaliseren? Check dan de website via onderstaande button.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…