Herfst

Slaapzakken voor de herfst

Marije Onderwaater

De warme zomerdagen liggen alweer een tijdje achter ons. Het is écht herfst. Hou jij er wel van om in dit seizoen te gaan kamperen? Check dan deze slaapzakken voor de herfst.

Nomad Condor dekenslaapzak

Betaalbare dekenslaapzak van 100% katoen met een ademende vulling. De Nomad Condor is 205 centimeter lang en 80 centimeter breed. Daarmee is hij geschikt voor kampeerders met een maximale lengte van 1,90 meter. De slaapzak heeft een comforttemperatuur van 4 °C. Ga je echt winterkamperen? Kies dan voor een slaapzak met een iets hogere comforttemperatuur. Deze Nomad Condor is wasbaar. De Nomad Condor dekenslaapzak kost 64,99 euro en is onder meer hier te koop.

Nomad Condor slaapzak
De Nomad Condor slaapzak
Nomad Condor slaapzak
De Nomad Condor slaapzak

Sea to Summit Trek

Eerlijk is eerlijk, aan deze vierseizoenenslaapzak van Sea to Summit hangt een flink prijskaartje. Dat is niet voor niets. Zo is de mummieslaapzak gevuld met dons dat een RDA-keurmerk heeft. Aan de binnenkant van de slaapzak zit een opbergzakje voor bijvoorbeeld een telefoon of zaklamp. De Trek heeft een comforttemperatuur van 5 °C. Het is mogelijk om hem aan een andere slaapzak vast te ritsen. De ritsen zijn van YKK en de lengte van de Trek is 225 centimeter.
De Sea to Summit Trek slaapzak kost 304,99 euro en is onder meer hier te koop.

Slaapzakken herfst Sea to Summit Trek
De Sea to Summit Trek
Slaapzakken herfst Sea to Summit Trek
De Sea to Summit Trek

Coleman Monstera XL

Zachte slaapzak met een katoenen buitenkant en een voering van katoen-flanel. Deze voering is los te ritsen, waardoor je hem in de wasmachine kunt wassen. De Monstera heeft dankzij de dubbellaagse isolatie een comforttemperatuur van 4°C, maar is ook geschikt voor koudere nachten. De slaapzak is 2,20 meter lang en is verpakt in een draagtas met yoga-look.
De Coleman Monstera kost 82,99 euro en is onder meer hier te koop.

Coleman Monstera slaapzak
De Coleman Monstera
Coleman Monstera slaapzak
De Coleman Monstera

AceCamp Glow-in-the-Dark

Speciaal voor kinderen is deze mummieslaapzak met een buitenkant en een voering van polyester. Extra leuk is het glow in the dark-effect aan de buitenzijde. De vierseizoenenslaapzak heeft een comforttemperatuur van 5 °C en is te gebruiken tot maximaal -1 °C. Geschikt voor kinderen met een maximale lichaamslengte van 1,55 meter.
De AceCamp Glow-in-the-Dark kost 75,09 euro en is onder meer hier te koop.

Herfst Acecamp kinderslaapzak
De Acecamp kinderslaapzak
Herfst Acecamp kinderslaapzak
De Acecamp kinderslaapzak

Robens Gully 1200

Met een comforttemperatuur van -9 °C is deze vierseizoenenslaapzak niet alleen heel fijn voor de herfst, maar zelfs voor de winter. De Gully-mummieslaapzak heeft een 1200 grams Thermo Hybrid-donsvulling. Aan de binnenkant zitten twee opbergvakjes. De slaapzak is voorzien van YKK-tweewegritsen. De Robens Gully komt met een compressiedraagzak. Geschikt voor een lichaamslengte tot 1,95 meter.
De Robens Gully 1200 kost 228,99 euro en is onder meer hier te koop.

Robens Gully 1200 slaapzakken herfst
De Robens Gully 1200
Robens Gully 1200 slaapzakken herfst
De Robens Gully 1200

Where tomorrow dubbelslaapzak

Knusser kan niet, lekker met z’n tweetjes in deze dubbele slaapzak van Where tomorrow. Oké, feitelijk is dit gewoon een combinatie van twee aan elkaar geritste slaapzakken, die je overigens ook los van elkaar kunt gebruiken. De slaapzak is 220 centimeter lang en 150 centimeter breed. Geschikt voor een temperatuur tot -5 °C. Verkrijgbaar in diverse kleuren.
De Where tomorrow dubbelslaapzak kost 33,99 euro en is onder meer hier te koop.

Slaapzakken herfst Where tomorrow
De Where tomorrow dubbelslaapzak
Slaapzakken herfst Where tomorrow
De Where tomorrow dubbelslaapzak

Slaapzakken voor de herfst

Maak jij gebruik van slaapzakken in de herfst? Ga jij in dit seizoen graag kamperen? Laat het ons weten op Facebook!

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…