Ryobi lantaarnlamp

Spelletjes doen in het donker? Deze lantaarnlamp zorgt voor licht

Martine van Kuler

Cottonballs en andere sfeerverlichting op je kampeerplek zijn hartstikke gezellig, maar als je ’s avonds een spelletje wilt doen of in een boek duikt heb je meer licht nodig. De Ryobi One+ lantaarnlamp zorgt hiervoor. De lamp heeft een handige ophangbeugel en is in te stellen op drie helderheidsniveaus.

Iedere maand lichten we op Campingtrend een kampeerproduct van Ryobi uit. Deze zijn enorm handig, want ze werken allemaal op dezelfde accu. Heb je de accu eenmaal in huis, dan kun je hem dus voor allerlei tools gebruiken. En passant geven we er nog een mooie kortingscode bij. Deze kun je ook gebruiken voor de handige One+ lantaarnlamp.

Ryobi lantaarnlamp
Ryobi lantaarnlamp

Ryobi One+ lantaarnlamp

Heb jij ’s avonds tijdens een potje Yathzee moeite je punten in het juiste vakje te schrijven? Kun je de kleuren bij Rummikub niet onderscheiden? Is lezen een hele uitdaging in het donker? Of huiver je van een nachtelijke wandeling over de camping? Dan is de Ryobi One+ lantaarnlamp misschien iets voor jou.

Deze lantaarn is uitgerust met een 360° matte lens die schittering vermindert. Dit creëert een aangename sfeer en zorgt ervoor dat je voldoende licht hebt om je omgeving te verlichten, zonder verblind te raken. Hij heeft drie helderheidsniveaus, van een zachte gloed tot fel licht.

De lamp is bovendien voorzien van een ingebouwde usb-oplaadpoort. Handig voor het opladen van een telefoon of andere elektronische apparaten. En dankzij de metalen haak kun je de lantaarn ook nog eens gemakkelijk ophangen aan bijvoorbeeld een tak of tentstok.

Weg met muggen!

Een lamp is natuurlijk onmisbaar op de camping, maar op licht komen helaas veel muggen af. De Ryobi One+ insectenverdelger is een goede oplossing. Deze ledlamp zorgt niet alleen voor licht, hij bestrijdt ook nog eens insecten met een voltage van 2600. In de video hierboven vertelt Jos je er meer over.

De Ryobi insectenverdelger werkt op de accu, die ook te gebruiken is voor andere apparatuur van Ryobi, waaronder deze lantaarnlamp en de luchtpompen. Hebben? Leg de Ryobi insectenverdelger in je winkelmandje en gebruik bij het afrekenen de code ZAPDEAL. Je krijgt dan een accu en lader gratis.

Ryobi kortingscode

Wil je meer informatie over de lampen van Ryobi? Klik dan op onderstaande button. En ga je er een kopen? Vergeet dan bij het afrekenen niet de code campingtrend24 in te vullen. Dan krijg je namelijk 10 procent korting op álle producten (dus niet alleen op de prijs van de luchtpompen) op de website.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!