Ryobi luchtpomp

Luchtbed opblazen gaat razendsnel met een Ryobi luchtpomp (nu met kortingscode)

Martine van Kuler

Een luchtbed opblazen is een flinke klus. Zeker onder de brandende Zuid-Europese zon. En eindeloos wachten tot die sup klaar is voor gebruik terwijl het koele water lonkt, is evenmin erg aanlokkelijk. Gelukkig hoeft dat ook niet. Met een Ryobi luchtpomp zijn opblaasobjecten razendsnel klaar voor gebruik. Campingtrend heeft een mooie kortingscode geregeld.

Ryobi verkoopt producten die het leven heel wat makkelijker maken. Sommige komen ook tijdens een kampeervakantie goed van pas. De luchtpompen van het merk bijvoorbeeld. Een opblaasbadje voor je peuter, supboard voor je puber of luchtbed om zelf heerlijk op te relaxen; oppompen is voortaan een klusje van niks.

Pompen én blazen met Ryobi

Of je nu een pierenbadje, luchtbedden, fietsbanden of grote opblaasobjecten moet opblazen, Ryobi heeft een passende pomp voor je. Op de camping is de One+ 18 V Accu luchtpomp een aanrader. Deze heeft een snelheid van 210 liter per minuut en een maximale druk van 0.034 bar/0.5 PSI, waardoor zelfs een tweepersoonsluchtbed in slechts 50 seconden klaar is voor gebruik.

En moet de lucht er weer uit? Ook dat is dankzij het omkeerbare mondstuk geen enkel probleem. En de pomp kan nóg meer. Je kunt hem namelijk ook gebruiken als blazer. En dat is best handig als je bijvoorbeeld de blaadjes uit je voortent wilt verwijderen.

Ryobi luchtpomp
Oppompen en weer leeg laten lopen. Het kan met deze Ryobi luchtpomp.
Ryobi luchtpomp
Oppompen en weer leeg laten lopen. Het kan met deze Ryobi luchtpomp.

Ryobi luchtpomp met accu

Zoals de naam van de One+ 18 V Accu luchtpomp al doet vermoeden, werkt hij op een accu. Deze is ook te gebruiken op andere apparatuur van Ryobi, zoals een omvormer, koelbox, draagbaar zonnepaneel en insectenverdelger. In het assortiment van Ryobi zitten ruim tweehonderd apparaten die allemaal op dezelfde accu werken. Heb je de accu eenmaal in huis, dan kun je hem dus voor allerlei tools gebruiken.

Ryobi kortingscode

Wil je meer informatie over de luchtpompen van Ryobi? Klik dan op onderstaande button. En ga je er een kopen? Vergeet dan bij het afrekenen niet de code campingtrend24 in te vullen. Dan krijg je namelijk 10 procent korting op álle producten (dus niet alleen op de prijs van de luchtpompen) op de website.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!