Valentijnsdag kampeercadeautjes

Voor Valentijn: roze en rode kampeercadeautjes

Marije Onderwaater

Wil jij iemand verrassen met Valentijnsdag of zoek je gewoon iets leuks voor iemand die van kamperen houdt? Kijk dan eens naar deze roze en rode kampeercadeautjes. Psstt... is het je kleur niet? Vaak zijn ze ook nog in andere kleuren verkrijgbaar.

Intirilife set van twee wijnglazen

Op vakantie genieten van een lekker drankje is extra fijn in een mooi glas. In deze set zitten twee wijnglazen van glanzend roestvrij staal. Twee perfecte kampeercadeautjes voor op de camping, want ze kunnen tegen een stootje. Deze romantische roze glazen zijn 21 centimeter hoog en hebben een inhoud van 500 ml. Daar past dus een flink drankje in! En vind je de kleur roze toch iets te heftig? Kies dan voor gouden glazen.
Koop de Intirilife set van twee wijnglazen hier voor 27,99 euro.

Intirilife roze wijnglas
Intirilife roze wijnglas

Bialetti Fiammetta percolator

Goede koffie is voor velen onmisbaar voor een geslaagde kampeervakantie. Verras je geliefde met een echte espresso of zet er lekker eentje voor jezelf. Met de Bialetti Fiammetta kan het allemaal. Deze percolator in de spannende kleur rood is goed voor drie kopjes. Je gebruikt hem eenvoudig op het gas tijdens het kamperen, ook al heb je maar één pit.
Koop de Bialetti Fiammetta hier voor 43,95 euro.

Bialetti Fiammetta
Bialetti Fiammetta

Victorinox Classic Precious Alox zakmes

Het traditioneel rode zakmes van Victorinox is een echte klassieker en altijd goed als cadeau. Maar van dit Classic Precious Alox mes in de kleur Gentle Rose gaat ons hart toch ook echt sneller kloppen. En eigenlijk zijn dit meerdere kampeercadeautjes ineen, want het zakmes heeft vijf functies: een mes, schaar, nagelvijl, schroevendraaier en sleutelring. Zoals altijd geeft Victorinox ook op dit exemplaar levenslange garantie.
Koop het Victorinox Classic Precious Alox zakmes hier voor 39,59 euro.

Victorinox Classic Precious Alox zakmes
Victorinox Classic Precious Alox zakmes

Nomad Blazer slaapzak

De slaapzak Nomad Blazer is er in verschillende toffe kleuren, waaronder dit roze exemplaar. De buitenkant is gemaakt van 100% percal-katoen, de zachte en warme vulling van kunstvezels. Extra romantisch: je kunt twee Blazers aan elkaar ritsen voor een extra grote slaapzak. Let wel even op: deze slaapzak is geschikt tot een lichaamslengte van 1,90 meter.
Koop de Nomad Blazer slaapzak hier voor 95,99 euro.

Slaapzak Nomad
Slaapzak Nomad

Dopper Original waterfles

Een goede waterfles is een must-have wanneer je gaat kamperen. Je gebruikt hem tijdens de autoreis, tijdens dagjes weg, op het strand of naast je bed. Natuurlijk kiezen we voor eentje die duurzaam en herbruikbaar is. De Dopper Original blijft favoriet, vooral in deze spetterende koraalrode kleur. De fles is licht van gewicht, vrij van BPA en kan in de vaatwasser.
Koop de Dopper Original hier voor 13,95 euro.

Dopper Original
Dopper Original

Omnia campingoven

Liefhebbers van lekker eten kennen hem wel: de Omnia campingoven. Met dit exemplaar, met vrolijk gekleurde rode deksel, maak je op de camping de heerlijkste ovenmaaltijden klaar. Gewoon door hem op het gas of een andere warmtebron te zetten. Ook kan je er eenvoudig broodjes in bakken en zelfs koekjes of taarten. Of wat denk je van een hartige quiche?
Koop de Omnia campingoven hier voor 49,95 euro.

Omnia campingoven
Omnia campingoven

Ook leuk: Lego en Playmobil

Zoek je een ander cadeautje in kampeerstijl? Bekijk dan deze sets van Lego en Playmobil.

Dit artikel bevat affiliatelinks. Dat betekent dat als jij een product via deze link koopt, wij hier een klein percentage voor krijgen. Dit heeft geen invloed op de prijs die jij betaalt.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…