Regatta regenjas

Vrolijk de regen in met de Regatta Bayletta regenjas

Martine van Kuler

Natuurlijk kamperen we het liefst met droog en zonnig weer, maar de weergoden zijn ons helaas niet altijd gunstig gezind. Zeker in het voorjaar kan het nog weleens flink plenzen. Toch laten we ons door een buitje niet uit het veld slaan. Integendeel, want met de Regatta Bayletta regenjas stamp je vrolijk door de plassen.

Het vrouwelijke deel van de Campingtrend-redactie pleit al jaren voor meer kleur op de camping. Gewoon een beetje roze, rood of blauw tussen al die neutraal gekleurde kampeermiddelen. Zeker als de zon niet schijnt moeten we zelf zorgen voor wat vrolijkheid. Dat kan bijvoorbeeld met de gebloemde Regatta Bayletta regenjas. En nee, je hoeft heus niet te wachten op een plensbui om dit hippe jack aan te trekken. Een waterig lentezonnetje voldoet ook.

Regatta Bayletta regenjas met bloemenprint

Natuurlijk is de regenjas niet alleen vrolijk, maar ook waterdicht. De Bayletta is gemaakt van Isotex 10.000-materiaal op basis van gerecyclede plastic flessen, wat – samen met de getapete naden – de regen buiten houdt. De capuchon en manchetten zijn eenvoudig te verstellen.

Ook als je draag actief bezig bent is deze Regatta een ideaal jack. Waar veel regenjassen nogal zweterig aanvoelen, is de Bayletta ademend. Je blijft dus ook onder de jas lekker droog en fris. De twee zakken met drukknopen én een binnenzak zorgen er bovendien voor dat je je sleutels, telefoon of portemonnee veilig kunt opbergen.

Regatta regenjas
Regatta regenjas
Regatta regenjas
Regatta regenjas
Regatta regenjas
Regatta regenjas

Oók in neutrale kleuren

Ben jij niet zo van de felle kleuren en prints en houd je het liever bij bescheiden tinten? Geen probleem, want het jack is er ook in neutrale kleuren als beige, groen en grijs.

De Regatta Bayletta regenjas is verkrijgbaar bij diverse outdoorwinkels en via webshops. De consumentenadviesprijs 100 euro, maar wij hebben hem al goedkoper gespot. Bij Kampeerwereld Hendriks heb je hem bijvoorbeeld voor 72,99 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!