Netgear Nighthawk M6 Pro – Snel en veilig internet tijdens je vakantie met de

Martine van Kuler

Mag je op de camping graag je favoriete Netflix-serie kijken of wil je de Formule 1-uitzendingen van Viaplay echt niet missen tijdens je vakantie? Met de nieuwe Netgear Nighthawk M6 Pro heb je ook ver van huis snel en veilig internet. De draagbare router kan verbinding maken met 5G-netwerken en ondersteunt WiFi 6E.

Anno 2023 is internet niet meer weg te denken op de camping. Je dochter neemt Tiktoks op en Snapchat met haar vriendinnen, zoonlief swipet zich suf en kijkt tegelijkertijd op Viaplay naar de Formule 1. Intussen googelt je partner naar leuke uitstapjes in de omgeving en wil je zelf eigenlijk wel de nieuwste Campingtrend-video’s zien op YouTube. Helaas is de campingwifi niet stabiel en juist op jouw plek is het bereik maar matig. Wat nu? Een mobiele router is een oplossing.

MiFi-router Netgear Nighthawk M6 Pro

De Netgear Nighthawk M6 Pro is zo’n mobiele router die al je internetproblemen kan oplossen. Met deze MiFi-router zet je eenvoudig een mobiele WiFi-hotspot op. Voor de leken onder ons: MiFi staat voor mobiele WiFi en houdt in dat je met een SIM-kaart verbinding maakt met het netwerk van je provider.

De Nighthawk M6 Pro is zo’n beetje de Rolls Royce onder de mobiele routers. Het is Netgears eerste MiFi-router die WiFi 6E ondersteunt. Hiermee kunnen snelheden tot 3,6 Gbps worden behaald. Dat betekent razendsnel streamen en downloaden. Wat het verschil is tussen WiFi 6E en ‘gewone’ WiFi legt Jos trouwens uit in de video boven dit artikel.

Netgear Nighthawk M6 Pro
Netgear Nighthawk M6 Pro
Netgear Nighthawk M6 Pro
Netgear Nighthawk M6 Pro

Internet op 32 devices

Ja, je leest het goed. Dankzij de Wi-Fi 6E kan je met de Netgear Nighthawk M6 Pro snel internetten op maximaal 32 apparaten. Je zult ze niet allemaal tegelijk gebruiken, maar dat het kan is toch mooi meegenomen.

Overigens is deze mobiele router niet alleen handig voor gebruik onderweg. Thuis kan hij de de WiFi-dekking tot 92.5 vierkante meter verhogen. En mocht je onverhoopt een internetstoring hebben, dan kun je dankzij de router toch gewoon verder werken, gamen, streamen of downloaden.

Wil je meer weten over de Netgear Nighthawk M6 Pro? Kijk dan de video boven dit artikel of klik op onderstaande button. Wil je hem meteen kopen? Dat kan onder meer bij bol.com voor 999 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!