Silwy

Magnetische glazen van Silwy overleven iedere camper- en caravanrit

Martine van Kuler

Scherven brengen geluk, maar onze glazen houden we toch liever heel. Tijdens een kampeervakantie is dat soms knap lastig en daar bedacht Silwy een oplossing voor: een magnetisch systeem voor glazen en servies.

Silwy magneetsysteem voor glazen en servies

Rammelende glazen bij iedere hobbel in de weg en bekers die door de kast rollen als je de bocht omgaat. Veel kampeerders zullen het herkennen. Dat geldt ook voor de oprichters van het Duitse bedrijf Silwy. In hun camper onderweg naar het zonnige zuiden bedachten zij een handig magneetsysteem voor glazen en servies.

Silwy
Silwy
Silwy
Silwy

Zo werkt het!

Maar hoe blijven die glazen en het servies tijdens het rijden op hun plek? Magnetisme is het sleutelwoord. In de kast of op de plank plaats je een metalen nanogel-onderlegger. De bodem van de glazen is voorzien van een magneet, waarmee ze zich hechten aan de onderlegger.
Heb je eigenlijk te weinig opbergruimte voor al je glazen? Dan biedt de sterke magnetische strip uitkomst. Hiermee hang je glaswerk ondersteboven aan een kast of plank. Zowel de onderleggers als de strips zijn afneembaar, wasbaar en herbruikbaar. Handig!
Silwy
Silwy

Silwy verkoopt kristal, porselein en plastic

Silwy begon met simpele magnetische glazen, maar de collectie heeft zich flink uitgebreid. Inmiddels zijn er wijn-, bier-, likeur-, champagne, whisky-, water- en longdrinkglazen te koop. Allemaal van in Duitsland gemaakt kristal.
Drink je toch liever uit een plastic glas? Geen probleem, want ook deze zijn er in allerlei soorten en maten. Verder heeft Silwy nog porseleinen kopjes en bekers, kommen, schalen en borden in het assortiment. Allemaal magnetisch natuurlijk.
 
Silwy
Silwy

Rots in de branding

Dat het magnetische systeem van Silwy ideaal is voor in de camper of caravan moge duidelijk zijn. Maar ook op een boot zijn de glazen eigenlijk onmisbaar. Maak jij weleens een boottochtje en durf je je glas eigenlijk niet neer te zetten uit angst dat het omvalt? Met de magnetische glazen kun je dat gerust doen, want ze trotseren hoge golven en wilde zeeën.
Ben jij op zoek naar een praktisch cadeau voor Sint of Kerst óf wil je meer weten over het magnetisch systeem van Silwy? Klik dan op onderstaande button.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!