Ski’s mee op vakantie? Dat kan eenvoudig met de Lippert R-Skirun

Martine van Kuler

Het R-Bike System van Lippert is een modulaire fietsendrager voor buscampers. Wil je geen fietsen maar ski's meenemen? Dat kan met één extra accessoire: de Lippert R-Skirun. Hiermee kun je vier paar ski's of twee snowboards vervoeren op je fietsendrager. Ideaal voor winterkampeerders die met hun buscamper naar de sneeuw gaan.

Ga jij met je buscamper naar de sneeuw en weet je niet waar je de ski’s moet laten? Geen nood, want met Lippert R-Skirun maak je ze eenvoudig vast op je R-Bike, de modulaire fietsendrager die Lippert in 2021 op de markt bracht. De R-Bike is geschikt voor buscampers die zijn gebouwd op Fiat Ducato, Mercedes Sprinter, Ford Transit, Volkswagen Crafter en Renault Master.

Lippert R-Skirun voor op de R-Bike

De R-Skirun is de eerste accessoire die hoort bij de fietsendrager van Lippert. Je monteert hem eenvoudig op de R-Bike. De skidrager kan tot vier paar ski’s of twee snowboards tegelijk vervoeren. Eén paar ski’s en één snowboard is overigens ook mogelijk. De lading wordt beveiligd door een robuust slotsysteem.

Net als de fietsendrager is de Lippert R-Skirun volledig gemaakt van geanodiseerd aluminium. Een pvc-pakking beveiligt de ski’s en snowboards, maar beschermt ook de drager tegen krassen en weersinvloeden. En dat laatste is natuurlijk mooi meegenomen voor een product dat is ontworpen voor gebruik tijdens winterse omstandigheden.

De R-Bike van Lippert is vanaf 550 euro verkrijgbaar bij onder meer Campingbuddies en Reimo. De R-Skirun is binnenkort te koop. Klik voor meer info op onderstaande button.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!