Koffie thee camping

Lekker bakkie koffie of thee op de camping

Marije Onderwaater

Begin jij de kampeerdag graag goed met een lekker bakkie koffie of thee? Dan komen deze producten voor koffie en thee op de camping vast goed van pas!

Bialetti percolator Venus

Lekkere koffie uit een percolator die een lust voor het oog is; dat lukt helemaal met deze percolator uit de Venus-serie van Bialetti. Er zijn verschillende formaten, zoals deze voor vier kopjes espresso. Dit exemplaar is – zoals de meeste varianten van Bialetti – ook geschikt voor een inductiekookplaat. Alleen de tweekopsvariant is daar vanwege de kleine diameter niet voor te gebruiken. De percolator heeft een druppelvrije uitloop en een handvat dat niet warm wordt. Je koopt hem onder meer hier voor 39 euro.

Bialetti percolator Venus
Bialetti percolator Venus
Bialetti percolator Venus
Bialetti percolator Venus

Rice thermofles Gold Bird

Elk kopje koffie of thee uit deze thermosfles van Rice is een feest, want deze eyecatcher met een gouden vogeltje on top fleurt de hele camping op. Hou je niet van geel? Kies dan voor de kleuren Bubblegum Pink of Dark Mint. De thermosfles heeft een inhoud van 1 liter en kan dranken tot 12 uur lang warm houden. Dankzij de anti-druppel uitloop wordt het op de camping geen grote knoeiboel bij het inschenken. Deze vrolijke thermosfles kost 41,99 euro.

Rice thermosfles
Rice thermosfles
Rice thermosfles
Rice thermosfles

Campingwaterkoker Tristar

Heb je ontzettende zin in een kopje thee en gaat een fluitketel je niet snel genoeg? Kies dan voor een waterkoker, zoals dit exemplaar van Tristar dat dankzij zijn compacte formaat perfect voor op de camping is. De waterkoker heeft een inhoud van 1,2 liter en een vermogen van 850W. De roestvrijstalen behuizing heeft een geïntegreerd handvat en is BPA-vrij. Verder is de waterkoker voorzien van anti-slipvoetjes, een waterindicator en beveiliging tegen droogkoken en oververhitting. Voor 27,95 euro neem je hem mee naar de camping.

Tristar waterkoker
Tristar waterkoker
Tristar waterkoker
Tristar waterkoker

Bo-Camp Industrial fluitketel

Hoe compact wil je een fluitketel hebben? Dit exemplaar uit de Industrial-collectie van Bo-Camp gooit qua formaat in ieder geval hoge ogen. Zowel de fluitdop als de handgreep zijn inklapbaar en dat betekent dat deze fluitketel heel weinig ruimte inneemt. De combinatie van zwart roestvrij staal en hout geeft hem een industriële look. De inhoud is 1,2 liter. Liever meer? Kies dan voor het exemplaar met een inhoud van 2,5 liter. Deze fluitketel kost 22,89 euro.

Bo-Camp fluitketel
Bo-Camp fluitketel
Bo-Camp fluitketel
Bo-Camp fluitketel

Truvii-mok Kalas van roestvrij staal

Ga je kamperen, wandelen of fietsen? Dan is deze Truvii-mok uit de Kalas-serie een goede reisgenoot. De beker is gemaakt van roestvrij staal, is dubbelwandig en duurzaam. Het handvat is van hout en wordt niet warm. De beker is te gebruiken voor warme en koude dranken. Je kunt hem zelfs direct op een kookstel zetten om de inhoud te verwarmen. De binnenzijde heeft een beschermingslaag en is daardoor makkelijk schoon te maken. Te koop in de kleuren indigoblauw, olijfgroen en pruimrood voor 14,95 euro.

Truvii-mok
Truvii-mok
Truvii-mok
Truvii-mok

Krups Nescafé Dolce Gusto Mini Me

Heb jij op vakantie helemáál geen zin in gedoe en wil jij je koffie het liefst zo snel en makkelijk mogelijk zetten? Kies dan voor een koffiemachine met cups, zoals deze van Krups. Dit Dolce Gusto-apparaat bereidt één kopje per keer. Het afneembare waterreservoir heeft een inhoud van 0,8 liter. Door het compacte formaat past deze koffiecupmachine prima in jouw campingkeuken. Binnen 30 seconden is het water op temperatuur. In de ecostand schakelt het apparaat na 5 minuten automatisch uit. Voor 64,95 euro schaf je deze Dolce Gusto Mini Me aan.

Krups Dolce Gusto Mini Me
Krups Dolce Gusto Mini Me
Krups Dolce Gusto Mini Me
Krups Dolce Gusto Mini Me

Geen koffie?

Meer zin in een wijntje op de camping? Kijk dan eens naar deze onbreekbare wijnglazen.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…