campinglampen

Met deze campinglampen zit je er stralend bij

Martine van Kuler

De tijd van fel wit licht of gedoe met gasflesje en gloeinetjes behoort (voor velen) tot het verleden. Anno 2022 zijn er ook voor op de camping veel leuke lampen. Met een van deze campinglampen zit jij er straks stralend bij. 

image SPACING: 0 €49,95 SPACING: 10 Skandika Kiruna led-lamp
image SPACING: 0 €49,95 SPACING: 10 Skandika Kiruna led-lamp

Skandika Kiruna led-lamp

De Skandika Kiruna behoort tot de stijlvolle campinglampen met zijn voet van bamboe en een stoer touw van hennep. Deze buitenlantaarn met led-verlichting heeft een lichtsterkte van 370 lumen. Met de geïntegreerde powerbank kun je apparaten opladen. De Skandika Kiruna-lamp is traploos dimbaar en ook verkrijgbaar in het wit en zwart. Hij kost 49,95 en is onder meer hier verkrijgbaar.

Pulnoy-lamp van Human Comfort
Pulnoy-lamp van Human Comfort

Human Comfort Pulnoy lamp

Stijlvol is de Pulnoy-lamp van Human Comfort zeker. Dankzij de 7800 Mah Li-ion batterij kan je lekker lang van deze sfeervolle led-verlichting genieten. De lamp is traploos dimbaar. Ook handig: de lamp heeft een powerbank-functie waarmee je bijvoorbeeld je telefoon kunt opladen. Hij is niet goedkoop. Voor 99,95 koop je hem bijvoorbeeld bij bol.com.

caravanity stormlamp
caravanity stormlamp

Caravanity lamp Storm Mini

De Storm Mini is de Caravanity-Stormlamp in klein formaat, met een hoogte van 22 centimeter en een breedte van 15 centimeter. Geschikt om neer te zetten, op te hangen of mee te wandelen. De lichtsterkte is 12 lumen. De lamp komt met een LED 5V met flame-effect en drie AAA-batterijen. Voor 24,11 euro koop je hem hier.

outwell lamp
outwell lamp

Outwell Collaps lamp Amber

Zet jij campinglampen graag op tafel of hang je ze er liever boven? Het kan allebei met de Collaps lamp Amber van Outwell. Deze led-lamp heeft een lichtsterkte van 200 lumen en een geïntegreerde dimmer. Is dit felblauw niet jouw kleur? Kies dan voor deze lamp in het limoengroen of in crèmewit. Onder meer verkrijgbaar bij bol.com voor 53,95 euro.

bo camp tafellamp
bo camp tafellamp

Bo-Camp Urban Outdoor tafellamp

Tafellamp met witte matte kap van 27 centimeter hoog. De voet is gemaakt van bamboe. De led-verlichting zorgt voor een sfeervol licht. Er zijn drie standen: 20%, 50% en 100%. De lichtsterkte is 200 lumen. Via een usb-poort is deze watervaste Bo-Camp tafellamp op te laden. Onder meer hier te koop voor 34,99.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!