Koelbox camping

Koel kamperen: 6x koelbox voor op de camping

Marije Onderwaater

Of je nu al je eten en drinken tijdens je kampeervakantie koel wilt houden, of een dagje naar het strand gaat; met deze koelboxen voor op de camping (en daarbuiten) zit je altijd goed.

Travellife TL45 - 40 liter

Op de camping, op het strand of in het park; de Travellife TL45 koelbox houdt je eten en drinken koel. Ook is het mogelijk om warme drankjes op temperatuur te houden. Er zijn twee standen: tot 18 °C onder de omgevingstemperatuur en een warme stand tot 50 °C. Dankzij het draaghengsel en de wieltjes neem je hem makkelijk mee. De Travellife TL45 heeft een inhoud van 40 liter.
Onder meer hier te koop voor 119 euro.

Travellife TL45 koelbox
Travellife TL45 koelbox
Travellife TL45 koelbox
Travellife TL45 koelbox

Bo-Camp autokoelbox - 12 liter

Zoek je een koelbox die makkelijk in je auto of in je fietskrat past? En waar je geen elektriciteit voor nodig hebt? Dan is de Bo-Camp koelbox een aanrader. Hij is 29 centimeter hoog en 17 centimeter breed en met het handvat makkelijk met je mee te dragen. Het handvat dient ook als afsluiting. De koelbox heeft een inhoud van 12 liter.
Onder meer hier te koop voor 22,95 euro.

Bo-Camp Artic koelbox
Bo-Camp Artic koelbox
Bo-Camp Artic koelbox
Bo-Camp Artic koelbox

Truma Cooler C60

De multifunctionele Truma Cooler C60 is een serieuze koelbox die kan koelen en vriezen. Het koelbereik loopt van +10℃ tot -22℃. Via het digitale display stel je de gewenste temperatuur makkelijk in. Met de turbofunctie kan je razendsnel invriezen. De koelbox heeft twee 12 V-aansluitingen en een 230 V aansluiting. Het deksel is aan twee kanten te openen. Deze compressorkoelbox heeft een inhoud van 59 liter.
Onder meer hier te koop voor 999 euro.

Truma Cooler C60
Truma Cooler C60
Truma Cooler C60
Truma Cooler C60

Mobicool MV27 - 26 liter

Vijf 1,5-literflessen of veertig 0,33 cl-blikjes; het past allemaal in deze Mobicool MV27 AC/DC thermo-elektrische koelbox. Dit exemplaar heeft een inhoud van 26 liter en is aan te sluiten op 12V of 230V, of in de auto te gebruiken. Het dubbele ventilatorsysteem zorgt voor een betere luchtverdeling en snellere koeling.
Onder meer hier te koop voor 77,99 euro.

Mobicool MV27
Mobicool MV27
Mobicool MV27
Mobicool MV27

Polarbox koelbox - 20 liter

De Polarbox koelbox heeft meer weg van een beautycase dankzij zijn trendy looks. Je hele campingvoorraad koelen gaat niet lukken met deze Polarbox; wél is dit een prima maatje om mee te nemen naar het strand of het campingzwembad. Dankzij de schouderband neem je hem zó mee. Dit pastelgroene exemplaar heeft een inhoud van 20 liter. De koelbox is er ook in een 12 liter-uitvoering en in andere kleuren.
Onder meer hier te koop voor 39,99 euro.

Polarbox koelbox
Polarbox koelbox
Polarbox koelbox
Polarbox koelbox

Coleman 100QT Xtreme

Een echte krachtpatser, dat is de Coleman 100QT Xtreme koelbox. Met een inhoud van 95 liter past hier veel in. Dankzij de krachtige isolatietechniek blijft eten dagenlang koud. Het deksel heeft bekerhouders. De koelbox is uitgerust met wieltjes, een lang handvat en twee korte handvaten, én deze Coleman is als zitje te gebruiken.
Onder meer hier te koop voor 156,74 euro.

Coleman 100QT Xtreme
Coleman 100QT Xtreme
Coleman 100QT Xtreme
Coleman 100QT Xtreme

Ben je op zoek naar iets anders dan een koelbox voor op de camping? Bekijk dan deze herbruikbare drinkflessen.

Dit artikel bevat affiliatelinks. Dat betekent dat als jij een product via deze link koopt, wij hier een klein percentage voor krijgen. Dit heeft geen invloed op de prijs die jij betaalt.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…