Fiamma F43van

Speciaal voor campingbussen: knikarmluifel Fiamma F43van

Marije Onderwaater

De Fiamma F43van is speciaal ontwikkeld voor campingbussen. Deze knikarmluifel past zich moeiteloos aan het compacte formaat van deze campers aan en is ook geschikt voor campingbussen met een hefdak.

Campingbussen zijn niet te vergelijken met buscampers of zelfs grotere kampeerauto’s. Daarom ontwikkelde Fiamma een knikarmluifel die precies aansluit bij het compacte formaat van campingbussen. De knikarmluifel is geschikt voor wandmontage. De Fiamma F43van is er in twee lengtes: 2,70 en 3,00 meter. De stahoogte onder de luifel is 2,20 meter.

Fiamma F43van knikarmluifel
Fiamma F43van knikarmluifel

Luifelbox en doek

Voor de luifelbox gebruikte Fiamma Alu-Lite aluminium. Dit materiaal is extra sterk én licht. De box is verkrijgbaar in één kleur: Deep Black. Het doek heeft de kleur Royal Grey en bestaat uit meerdere lagen vinyl, dat waterdicht, uv-bestendig en wasbaar is. Het draaimechanisme zit verstopt in de luifelbox en de slinger is voorzien van een magneetsluiting.

F43van
F43van

Verlichting Fiamma F43van

Op de optielijst van Fiamma staat een led-lichtstrip die onder de luifel is te bevestigen. Deze verlichting is ook te gebruiken wanneer de Fiamma F43van is gesloten. Voor de knikarmluifel is ook een rafter verkrijgbaar, die eveneens met led-verlichting is uit te rusten.

Kijkje in Fiamma-fabriek

Jos nam onlangs een kijkje in de fabriek van Fiamma, vlakbij Milaan in Italië. In de video hierboven vertelt hij erover. En wil je meer weten over de Fiamma F43van of de andere producten van het Italiaanse merk? Klik dan op de button hieronder.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…