Travellife

Thuis op de camping met de Go-collectie van Travellife

Martine van Kuler

Kamperen is ontspannen. Even offline, geen verplichtingen, simpelweg een zijn met de natuur en nieuwe energie opdoen. Travellife helpt je daarbij. Met de stijlvolle kampeermeubels uit de Go-collectie creëer je ook op de camping een natuurlijke en huiselijke sfeer. Ga zitten en geniet van het buitenleven.

Het merk Travellife is ontstaan uit de passie voor reizen en het buitenleven. Of het nu gaat om een vakantie, dagje weg of een staycation rond het eigen huis. Genieten van het buitenleven, dáár draait het om. Travellife heeft verschillende productlijnen, waaronder de Go-collectie. Deze bestaat uit een aantal trendy producten die je uitstekend kunt mixen en matchen.

Travellife Go stoel
Travellife Go stoel
Travellife Go stoel
Travellife Go stoel
Travellife Go stoel
Travellife Go stoel

Zit en relax

Van jouw kampeerplek maak je eenvoudig een gezellige stek met de vlinderstoelen Rune en Viggo. Ze zien er niet alleen trendy uit; dankzij de brede zitting zijn ze ook nog eens uiterst comfortabel. Travellife’s Rune stoel is een compacte vlinderstoel. Hij weegt slechts 3 kilo en is gemakkelijk in te klappen en mee te nemen in de meegeleverde draagtas. Broertje Viggo is de ultieme relaxstoel in de Go-collectie van Travellife. Deze vlinderstoel heeft een in vier standen verstelbare rugleuning. Ideaal om een boek te lezen, even weg te dommelen, een spelletje te doen of een drankje te nuttigen.

Zowel vlinderstoel Rune als Viggo heeft een lichtgewicht, opvouwbaar aluminium frame en canvas bekleding. Deze kun je makkelijk losmaken en wassen, waardoor de stoelen er altijd fris uitzien. Travellife Rune stoel butterfly beige kost 99,95 euro en voor Travellife Viggo stoel butterfly beige betaal je 134,95 euro.

Travellife tafel
Travellife tafel

Gezellig tafelen met Travellife

Een kampeertafel uitzoeken kan soms best een uitdaging zijn. Zoek je een weersbestendige tafel, die licht, in hoogte verstelbaar én stijlvol is? En die ook nog eens matcht bij de beige vlinderstoelen? Dan is de Travellife Greccio tafel mesh black 90 misschien iets voor jou. Deze zwarte kampeertafel van 90 x 60 centimeter heeft een lichtgewicht stalen frame en een aluminium tafelblad, dus water- en uv-bestendig én makkelijk schoon te houden. Ga je barbecueën met je campingburen en moet je kampeertafel Greccio meenemen? Geen probleem, want de inklapbare tafel weegt slechts 3,5 kilo en heeft een handige draaghendel. Laat die etentjes en picknicks maar komen.

Een andere tafel in de Go-collectie van Travellife is Iver. Deze tafel van 90 x 60 x 48 centimeter nodigt uit tot urenlang genieten. Het houten tafelblad is oprolbaar en het stevige aluminium frame heeft een handig in- en uitklapsysteem, waardoor de hele tafel in de meegeleverde draagtas past.

Njord in de spotlights

Geen zorgen, met de Travellife Njord lamp lantaarn light grey zit je niet in een ongezellige, felle bundel licht. Integendeel zelfs, en dat is precies de reden dat we deze lantaarn toch even in de spotlights zetten. Goede verlichting is ook op de camping onmisbaar, maar het schijnsel moet wat ons betreft wel gezellig zijn. Nou, dat kun je wel aan de Njord lamp overlaten. Deze lamp heeft drie verschillende verlichtingsstanden met een lichtbereik tot maximaal 10 meter. Je switcht eenvoudig tussen de drie standen door op de achterkant van de lamp te tikken. Dankzij de draaghendel kun je hem zowel ophangen als neerzetten. En wil je het helemaal sfeervol maken? Als je de harmonica uittrekt verandert de lamp in een trendy lantaarn. Lamp Njord werkt op een oplaadbare batterij en kost 33,95 euro. De usb-kabel krijg je erbij.

Kijk jij net als wij uit naar ontspannen kampeertrip, maar wil je wel een beetje stijlvol voor de dag komen op de camping? Klik dan op onderstaande button.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!