HABA Sunny Tower

De HABA Sunny Tower houdt je warm op koude kampeerdagen

Martine van Kuler

Binnenkort gaat het kampeerseizoen van start en lopen de campings weer vol. Zo vroeg in het voorjaar kan het nog behoorlijk fris zijn, maar met de Sunny Tower van HABA maak je het in de camper, caravan of voortent toch lekker warm.

Luxe kachel van HABA

De HABA Sunny Tower straalt letterlijk en figuurlijk luxe uit. Met zijn stijlvolle vormgeving is de keramische kachel een echte eyecatcher. Hij heeft twee verwarmingselementen om de ruimte op temperatuur te krijgen. Dit kan op hoog vermogen (2000 watt) en op laag vermogen (1200 watt). Verder heeft de Sunny Tower een Eco-modus, die automatisch in- en uitschakelt, een timer en een ventilatorfunctie. Die laatste zul je op kille lentedagen waarschijnlijk niet gebruiken, maar op hete zomeravonden kan een koel briesje heerlijk zijn.
Door middel van de indicatieverlichting kun je makkelijk zien op welke stand de kachel staat. Als het lampje blauw kleurt staat alleen de ventilator aan, bij paars draait de kachel op laag en bij rood op hoog vermogen.
HABA Sunny Tower
HABA Sunny Tower
HABA Sunny Tower
HABA Sunny Tower
HABA Kachel
HABA Kachel

In je luie stoel voor de HABA Sunny Tower

De keuze uit verschillende standen is niet het enige luxe aan de HABA Sunny Tower. Door de draaifunctie in te schakelen kan de keramische kachel namelijk roteren over zeventig graden, waardoor de warmte zich snel door de ruimte verspreidt.
De gewenste temperatuur is eenvoudig via het digitale touchscreen bovenop in te stellen, maar als je net lekker in je luie stoel zit heb je misschien helemaal geen zin om op te staan. Geen nood, want je kunt ook de meegeleverde afstandsbediening gebruiken. Deze heeft een bereik van 5 meter. En wil je na een stevige wandeling uitrusten in een lekkere warme camper, caravan of voortent? Zelfs daar kan de Sunny Tower voor zorgen, want de kachel heeft een timer die je tot wel negen uur vooruit kunt instellen.

Veiligheid voor alles

Sommige kampeerders vinden een kachel in de voortent een beetje eng. Met de HABA verwarmingstoren hoef je je geen zorgen te maken, want hij is voorzien van een oververhittingsbeveiliging. Ook heeft de 54 centimeter hoge kachel een kantelbeveiliging, dus hij schakelt meteen uit als hij onverhoopt omvalt. Door middel van de draagband is hij bovendien makkelijk te verplaatsen.

De adviesprijs voor de HABA Sunny Tower is 77,50 euro. Klik meer informatie of een HABA-dealer op onderstaande button.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!