Grixx Powerbank PD 20.000mAh

Mis nooit een foto dankzij de Grixx Powerbank PD 20.000mAh

Martine van Kuler

Vrijwel iedereen neemt zijn mobiel mee op vakantie. Al was het alleen maar om foto’s en filmpjes te maken. Maar wat als de batterij van je telefoon tijdens een dagtrip ineens leeg is? En die van je reisgezel ook geen sjoege meer geeft? In dat geval ben je blij dat je de Grixx Powerbank PD 20.000mAh bij je hebt. Hij laadt razendsnel tot drie apparaten tegelijk op en heeft ook nog eens een handig zakformaat.

Het zal je maar gebeuren: sta je voor de Eiffeltoren, wil je een foto maken en blijkt je telefoon leeg. Of erger nog: je bent je reisgenoot kwijtgeraakt in de mensenmassa en kunt hem of haar niet bellen, omdat de batterij van je telefoon nog maar één procent vol is. Gelukkig hoeft dit alles niet te gebeuren als je je telefoon onderweg oplaadt met een powerbank, zoals de Grixx PD 20.000mAh.

Drie devices tegelijk opladen

Smartphones, tablets en andere apparaten met de usb-aansluiting. Je kunt ze opladen met Grixx Powerbank PD 20.000mAh. Het apparaatje heeft twee usb-A-poorten en één usb-C-poort. Dat betekent dat je tot drie apparaten tegelijk kunt voeden.

Als de powerbank helemaal vol is, kun je er een gemiddelde smartphone ongeveer vier keer helemaal mee opladen. Een handig display geeft weer hoeveel procent van de capaciteit nog beschikbaar is. Zo weet je altijd precies hoeveel energie je nog hebt voordat je de powerbank zelf weer aan de stroom moet leggen.

Grixx Powerbank PD 20.000mAh
Grixx Powerbank PD 20.000mAh

Compacte powerbank

De Grixx Powerbank PD 20.000mAh ondersteunt Power Delivery (PD) en Fast Charge, waardoor apparaten efficiënter en sneller worden opgeladen. Bovendien voldoet hij aan de hoogste veiligheidseisen en kwaliteitsnormen.

Onderweg heb je geen zin om veel extra ballast mee te zeulen. Met deze powerbank hoeft dat ook niet, want het apparaat past met zijn geringe afmetingen (146 x 68.9 x 27.3 mm) in je jaszak. Hij wordt pre-charged geleverd, zodat je hem rechtstreeks uit de verpakking kunt gebruiken. De Grixx Powerbank PD 20.000mAh kost 28,99 euro en is te koop via onderstaande button.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!