GreenAkku koelbox

GreenAkku mobiele koelbox met speakers en tafel

Marije Onderwaater

GreenAkku introduceerde onlangs een bijzondere compressorkoelbox met een geïntegreerde lithiumbatterij. En dat is niet het enige. De mobiele koelbox is ook nog eens uitgerust met bluetooth-speakers, usb-poorten én hij is als tafeltje te gebruiken.

Deze GreenAkku-koelbox heeft twee wieltjes en een uitschuifbare handgreep. Dit betekent dat je hem overal mee naartoe kunt nemen. Organiseer een picknick op het strand, in het park of gebruik hem op de camping. Aan de zijkanten zijn nog twee handvaten bevestigd, zodat je de koelbox ook kunt dragen.

GreenAkku koelbox maakt muziek

De inhoud van de GreenAkku-koelbox is 36 liter. De temperatuur is naar wens in te stellen via een bedieningspaneel, met scherm, op de koelbox. De maximale koeltemperatuur is -10 C°. Best koud dus. Op het bedieningspaneel kun je ook het volume van de bluetooth-speaker regelen. Want ja, deze koelbox maakt ook nog eens muziek. Daarvoor zorgen de twee speakers van elk 25 watt. En wil je je telefoon of ander apparaat opladen? Dat kan via de vier geïntegreerde usb-poorten. Een klepje beschermt de poorten tegen stof, zand en water.

GreenAkku koelbox tafel
GreenAkku koelbox tafel

Koelbox als picknicktafel

Heb jij tijdens een uitstapje je handen al vol en kan je niet ook nog eens een picknicktafeltje meenemen? Geen probleem! De GreenAkku koelbox is namelijk als tafel te gebruiken. Je klapt het tweedelige deksel gewoon aan weerszijden open en voilà, er ontstaat een tafeltje. Verdwijnt dan niet alle kou uit de koelbox? Nee! Daarvoor zorgen twee plexiglas platen, die de box afsluiten.

GreenAkku mobiele koelbox
GreenAkku mobiele koelbox

Ingebouwde lithiumbatterij

De 48Ah lithiumbatterij is op te laden via een 230 volt netadapter of via een 12v-aansluiting. Via de website van GreenAkku is de koelbox te koop voor 498 euro. GreenAkku verzendt ook naar Nederland.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…