FLYER e-bike Upstreet

Succes voor FLYER e-bike: Eurobike Award en wereldprimeur

Martine van Kuler

Het gaat goed met de Zwitserse e-bike pionier FLYER. Op Eurobike, de grootste fietsbeurs van Europa, mocht het de award voor beste e-bike in ontvangst nemen. Ook presenteerde FLYER twee nieuwe fietsen.

De Eurobike – Europa’s grootste fietsbeurs – in Frankfurt is vorige week succesvol verlopen voor FLYER. De Upstreet SL – de e-bike van de Zwitserse fabrikant – won de Eurobike Award 2023 in de categorie E-bikes. Daarnaast presenteerde FLYER twee nieuwe fietsen: de cross-over e-bike Goroc TR:X en de e-Enduro Uproc EVO:X.

E-bike Upstreet succesmodel van FLYER

De Eurobike Award is niet de eerste prijs die FLYER dit jaar won voor de Upstreet. Eerder kreeg het al de Design & Innovation Award voor de e-bike. Maar wat is er nou zo bijzonder aan de Upstreet? Volgens de fabrikant is de e-bike wendbaar, slim en klaar voor elke uitdaging. De fiets is met name geschikt voor dagelijks gebruik in de stad, maar hij voldoet ook prima tijdens langere ritten door de polder, over de heide of in het bos. Een ideale e-bike voor een vakantie zou je zeggen. Meer over de Upstreet lees je in dit artikel.

FLYER e-bike Goroc TR:X
De FLYER e-bike Goroc TR:X met nieuwe Pinion-aandrijving.
FLYER e-bike Goroc TR:X
De FLYER e-bike Goroc TR:X met nieuwe Pinion-aandrijving.

Wereldprimeur op de fietsbeurs

Een prijs winnen is leuk, maar een wereldprimeur is zeker net zo mooi. Dat deed FLYER op de Eurobike met de Goroc TR:X. Deze e-bike combineert de populaire Pinion-aandrijving met een krachtige elektromotor en moderne aansturing. Zowel de motor als de overbrenging zijn ondergebracht in één compacte behuizing. Dit maakt nauwkeurig, snel en betrouwbaar schakelen mogelijk in alle weersomstandigheden en op elk terrein.

Het stijve frame van de Goroc TR:X is gemaakt van hoogwaardig carbon, terwijl het verende rijwielgedeelte juist veel comfort biedt. Dit alles maakt van de Goroc TR:X een e-bike die geschikt is voor lange tochten in de natuur en korte ritjes in de stad.

FLYER e-bike Uproc EVO:X
De FLYER e-bike Uproc EVO:X is geschikt voor ruig terrein.
FLYER e-bike Uproc EVO:X
De FLYER e-bike Uproc EVO:X is geschikt voor ruig terrein.

Uproc EVO:X voor ambitieuze e-bikers

De tweede nieuwe e-bike die FLYER op de fietsbeurs presenteerde is de Uproc EVO:X. Deze e-bike heeft een rijwielgedeelte dat dankzij een enorme veerweg en een extra stijf frame uitermate geschikt is voor extreem off-road gebruik. “De nieuwe Uproc EVO:X is een e-Enduro op zijn best. Geometrie, kinematica, framedesign en uitrusting zijn allemaal afgestemd op gebruik in ruig terrein. Het resultaat is een compromisloze fiets met een laag zwaartepunt voor de beste rij-eigenschappen, een ongekende snelheid en ongelooflijk veel plezier,” vertelt een trotse Silas Furrer, Product Manager bij FLYER.

Klik op onderstaande button voor meer informatie over de e-bikes van FLYER.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!