FLYER e-bike Goroc TR:X

Flyer wint Design & Innovation Award 2024 voor e-bike Goroc TR:X

Martine van Kuler

Voor het vijfde jaar op rij heeft de Zwitserse e-bikefabrikant Flyer de Design & Innovation Award gewonnen. Deze onderscheiding van de fietsindustrie geldt als kwaliteitskeurmerk en maatstaf voor topproducten. Flyer kreeg de prijs voor de veelzijdige Goroc TR:X.

Flyer blijft maar in de prijzen vallen. Voor alweer het vijfde opeenvolgende jaar is de Zwitserse e-bikefabrikant in de prijzen gevallen bij de Design & Innovation Awards, wat zo ongeveer de Oscars van de fietsindustrie zijn. De vakjury prees het aantrekkelijke design, de geslaagde integratie en de uitstekende functies van de nieuwe crossover e-bike Goroc TR:X. “Trekking is nog nooit zo sexy geweest.”

Flyer e-bike Goroc TR:X zorgt voor compleet nieuwe rijervaring

De Flyer Goroc TR:X is voorzien van Pinion E-Drive, het nieuwe aandrijfsysteem met een krachtige motor en een elektronische versnellingsbak met twaalf versnellingen. Je kunt hiermee nauwkeurig, snel en betrouwbaar schakelen in alle weersomstandigheden en op elk terrein. De grote geïntegreerde hoofdaccu van 700 Wh en de optionele range-extender met 535 Wh maken eindeloze ontdekkingstochten mogelijk. Dankzij het FOX-chassis met 130 mm veerweg kun je met gemak offroad fietsen.

FLYER e-bike Goroc TR:X
FLYER e-bike Goroc TR:X

Flyer e-bike te mooi voor bospaden?

De vraag is alleen of je je met je nieuwe Flyer Goroc TR:X wel op modderige bospaden wilt begeven? De fiets is zo stijlvol vormgegeven dat het bijna zonde is. Bijna, want juist op ruw terrein toont de Goroc e-bike zijn sterke punten. Zoek jij een e-bike die een echte alleskunner is? Dan is de Flyer Goroc TR:X misschien wel wat voor jou. Hij kost 8699 euro en is verkrijgbaar bij de dealers. Je vindt ze via onderstaande button.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!