Elektrische dekentjes

Elektrische dekentjes en meer: zo krijg je het lekker warm op de camping

Marije Onderwaater

De regen slaat tegen de ramen, de wind waait door de bomen en jij hebt het lekker warm, ook al ben je aan het kamperen. Met deze elektrische dekentjes en meer producten krijgt de kou in jouw kampeermiddel geen kans. En thuis op de bank kan je hier natuurlijk ook van genieten!

Kussen en deken mét verwarming - Human Nature

Is het een kussen? Is het een deken? Nee, het is een kussen én een deken! Human Nature, het outdoormerk van ANWB, verkoopt dit zachte exemplaar van teddystof met verwarming en oververhittingsbeveiliging. Als deken heeft hij een afmeting van 162 x 124 x 1 cm. Vouw je hem in en rits je hem dicht, dan is het opeens een kussen van 44 x 40 x 12 cm. Er zijn drie warmtestanden waar je uit kunt kiezen, daar hangt ook de warmteduur vanaf. Deze kussendeken werkt met een powerbank, die overigens niet wordt bijgeleverd.
Te koop bij de ANWB voor 101,99 euro (129,99 euro voor niet-leden)

Elektrische dekentjes kussen deken
Human Nature kussen deken
Elektrische dekentjes kussen deken
Human Nature kussen deken

Tomado warmtekussen

Zes warmtestanden heeft dit elektrische warmtekussen van Tomado. Hiermee kun je je rug, schouders en nek verwarmen. De automatische uitschakeling werkt na 30, 60 of 90 minuten. Het kussen is bekleed met een fleecestof in de kleur muisgrijs. Het snoer is los te koppelen van het kussen, dat je vervolgens op 30 graden kunt wassen in de wasmachine. Zo hou je hem altijd lekker fris.
Dit warmtekussen van Tomado kost 22,90 euro en is onder meer hier te koop.

Tomado warmtekussen
Tomado warmtekussen
Tomado warmtekussen
Tomado warmtekussen

Crespo verwarmde stoelhoes

Wil je op koude dagen in de (voor)tent of onder de luifel zitten? Dan heb je vast veel profijt van deze verwarmde stoelhoes van Crespo. Hij past op elke campingstoel of tuinstoel. De hoes is voorzien van twee warmtebronnen die ervoor zorgen dat je een warme rug én warme billen hebt. Er zijn drie warmtestanden. Op de warmste stand blijft hij 2 uur aan, op de middelste 3 uur en op de laagste stand 4 uur. De stoelhoes werkt op een powerbank.
Voor 199,95 euro koop je hem onder meer bij Bol.com.

Crespo verwarmde stoelhoes
Crespo verwarmde stoelhoes
Crespo verwarmde stoelhoes
Crespo verwarmde stoelhoes

Inventum verwarmde omslagdeken

Deze zachte fleecedeken is comfortabel dankzij de negen warmtestanden die na zo’n drie uur automatisch uitschakelt. Je kunt de deken wassen, even de schakelaar eraf halen en klaar. De Inventum HB180G heeft een afmeting van 180 x 130 cm en kun je dus fijn om je heen slaan. Met oververhittingsbeveiliging en een snoer van 230 centimeter.
Te koop voor 58,99 euro.

Elektrische dekentjes Inventum
Inventum elektrische bovendeken
Elektrische dekentjes Inventum
Inventum elektrische bovendeken

Warmtekussen van Stoov

Het merk Stoov heeft warmtekussen Ploov in het assortiment. Dit stijlvolle kussen is er in verschillende kleuren en afmetingen. Verwarmen gebeurt met een infraroodtechnologie en via de oplaadbare batterij. Je kunt kiezen uit diverse warmtestanden, waarmee je tot 9 uur van een warm kussen kunt genieten. De Ploov is beschermd tegen oververhitting.
In de afmeting 45×45 centimeter en met een standaard batterij kost dit warmtekussen van Stoov 89,95 euro.

Stoov Ploov warmtekussen
Ploov warmtekussen van Stoov
Stoov Ploov warmtekussen
Ploov warmtekussen van Stoov

Dit is ook lekker warm....

Ben je geen fan van elektrische dekentjes, kussens en hoezen? Bekijk dan deze warmhouders eens.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…