E-Trailer

E-Trailer lanceert vernieuwde app

Martine van Kuler

Nóg gebruiksvriendelijker, een verbeterd ontwerp en nieuwe pictogrammen. E-Trailer heeft verbeteringen doorgevoerd in de handige app die informatie geeft over alle systemen aan boord van de camper of caravan.

De E-Trailer-app bestaat sinds 2017. Rick Lenssen en Boy Trip wilden kamperen veiliger en comfortabeler maken en bedachten een app waarmee je alle systemen aan boord van de camper en caravan op je smartphone kunt controleren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de bandenspanning, kogeldruk en de inhoud van de gasflessen en de watertank. Zes jaar na de lancering van de handige app is er nu een verbeterde versie.

Nieuwe app E-Trailer is gebruiksvriendelijker

De vernieuwde versie heeft een verbeterd ontwerp met een scala aan bijgewerkte modules en productfuncties. Het maakt de app nog gebruiksvriendelijker. Zo zijn alle modules nu voorzien van een vraagtekenpictogram. Als je hierop klikt, krijg je handige tips, kun je de handleiding downloaden en lees je antwoorden op veelgestelde vragen. Ook zijn er nieuwe pictogrammen toegevoegd die duidelijk aangeven of een module een alarm weergeeft (oranje), kalibratie nodig heeft (grijs) en of alles naar behoren functioneert (groen).

E-Level en E-Pressure

Oprichter Rick Lenssen is blij met de vernieuwde app van E-Trailer. “We hebben ons gericht op het verbeteren van de leesbaarheid van weergegeven gegevens en het verstrekken van duidelijkere instructies om te volgen”, zo zegt hij.

“Onze opvallende nieuwe functie in E-Level stelt gebruikers nu in staat om te zien hoeveel elk wiel moet worden verhoogd, zowel voor een caravan als voor een camper. Tijdens de testfase hebben onze klanten hier al veel positieve reacties voor getoond. En in E-Pressure kunnen klanten nu tot maximaal tien wielen toevoegen, verdeeld over maximaal twee voertuigen.”

In de video hierboven vertelt Jos meer over (de eerste versie) van de E-Trailer-app. Nog meer weten? Klik dan op onderstaande button.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!