Bescherm camper en caravan tegen diefstal met E-Track & Trace van E-trailer

Martine van Kuler

Slecht nieuws voor dieven! Om campers en caravans optimaal te beveiligen, komt het Nederlandse bedrijf E-Trailer met E-Track & Trace als onderdeel van het Starterspakket Plus. Met E-Track & Trace kunnen kampeerders een veilige zone voor hun camper of caravan instellen. Komt het kampeermiddel buiten deze zone, dan verschijnt er direct een waarschuwing op de smartphone.

Helaas zijn campers en caravans een gewild doelwit voor dieven. Dat kan E-Trailer niet veranderen, maar het Nederlandse bedrijf heeft wel iets bedacht waardoor je snel in actie kunt komen als jouw camper of caravan in verkeerde handen is: E-Track & Trace.

E-Track & Trace voor caravan en camper

Met E-Track & Trace van E-Trailer kun je een veilige zone instellen, de zogeheten geofence. Zodra de camper of caravan zonder jouw medeweten buiten deze zone komt, krijg je een melding op je smartphone. Dit is ideaal bij diefstal, want je kunt direct in actie komen. E-Track & Trace is een onderdeel van het nieuwe Starterspakket Plus, dat in april beschikbaar komt.

Dit pakket is een uitbreiding van het starterspakket, dat het mogelijk maakt via bluetooth belangrijke informatie rondom je camper en caravan, zoals bandenspanning, kogeldruk, inhoud van gasflessen en watertank, af te lezen in de E-Trailer app op je telefoon.

Het Starterspakket Plus maakt niet alleen verbinding via bluetooth maar ook via internet, waardoor de Track & Trace-functie mogelijk is. Het nieuwe pakket kost 349,95 euro. Voor kampeerders die al in het bezit zijn van het basispakket is er een upgrade beschikbaar.

Wil jij je camper of caravan beschermen tegen diefstal? Klik dan op onderstaande button.

 

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!