Duurzame koeltassen nieuw in assortiment Campingaz

Marije Onderwaater

Steeds meer merken kiezen voor duurzame materialen voor hun producten. Zo ook Campingaz, dat onder de serienaam Jasmin vier nieuwe koeltassen van gerecycled polyestervezel in het assortiment opneemt. De koeltassen van Campingaz komen naast de al bestaande tassen, waaronder de handige rugzak.

The Shopping Bag

Deze witte koeltas met vrolijk gele schouderbanden – gemaakt van touw – houdt drankjes en etenswaren tot elf uur lang koud met een koelelement. De tas is deels gemaakt van gerecyclede plastic flessen. De voering heeft een antimicrobiële behandeling gekregen waardoor geuren en schimmels geen kans maken.
The Shopping Bag van Campingaz heeft een inhoud van 12 liter en kost 21,99 euro.

The Shopping Bag met 12 liter inhoud.
The Shopping Bag met 12 liter inhoud.

The Maximax

Een tikkie groter is The Maximax, een koeltas met een inhoud van 17 liter. Ook hier weer een kleurencombinatie van wit en geel met blauwe details. Deze tas is net als The Shopping Bag gemaakt van gerecycled polyestervezel en behandeld tegen geur- en schimmelvorming. De schouderband van de tas is gewatteerd, waardoor hij prettig draagt. Aan de bovenzijde zit nog een handgreep. Wil je iets meenemen wat niet koel hoeft te blijven? Maak dan gebruik van het voorvak zonder isolatie. Met een koelelement houdt ook deze tas de inhoud tot 11 uur lang koud. The Maximax kost 26,99 euro.

The Maximax met 17 liter inhoud.
The Maximax met 17 liter inhoud.

The Box

Wil je een kleine koeltas meenemen? Dan is de Jasmin Box heel geschikt. Deze compacte tas heeft een afmeting van 190 x 155 x 120 mm en een inhoud van 3 liter. Er passen zes 33 cl-flesjes in. De tas heeft een isolatievermogen van z’n zes uur.

The Box heeft een inhoud van 3 liter.
The Box heeft een inhoud van 3 liter.

The Backpack

The Backpack is de laatste in dit rijtje nieuwe duurzame koeltassen van Campingaz. De naam van de tas verraadt het al: deze draag je op je rug. The Backpack heeft een afmeting van 330 x 320 x 140 mm en een inhoud van 9 liter. Ook hier een isolatievermogen van circa zes uur.

The Backpack heeft een inhoud van 9 liter.
The Backpack heeft een inhoud van 9 liter.

Meer koeltassen Campingaz

Behalve de Jasmin-serie vind je nog veel meer koeltassen in het Campingaz-assortiment. Zoals de Bacpac, een rugzak met een inhoud van 14 liter. In deze tas passen drie anderhalveliterflessen. Spullen die niet koel bewaard hoeven te worden, vinden een plekje in het vak voorin. De verstevigde schouderbanden zijn verstelbaar. Met een koelelement blijft de inhoud van de tas zeker 10 uur koud.

De Bacpac is een klassieker onder de koeltassen van Campingaz.
De Bacpac is een klassieker onder de koeltassen van Campingaz.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…