Dekentjes voor op de camping

Warme dekentjes voor op de camping (of thuis)

Marije Onderwaater

Onmisbaar in de kampeerbagage: een of meerdere dekentjes. Ze komen goed van pas op kille avonden of ochtenden en als extra dekentje op bed. De kinderen vinden het bij een vroeg vakantievertrek heerlijk om – net wakker – nog even onder iets warms te zitten. Daarom zetten we wat fijne dekentjes voor op de camping (of thuis) op een rij.

Raaf plaid Ibiza zeegroen met ruitmotief

Zijn drukke prints niets voor jou? Dan spreekt dit stijlvolle plaid van het merk Raaf je misschien wel aan. Het plaid heeft een afmeting van 140 x 200 cm en is een mix van katoen en acryl. Aan de korte kanten zitten franjes. Je kunt kiezen voor dit exemplaar in de kleur zeegroen of voor een oranje kleed. Wassen kan op 30 graden.
Het Raaf plaid Ibiza kost 41,95 euro en is onder meer hier te koop.

Raaf plaid
Raaf plaid
Raaf plaid
Raaf plaid

Cuddle Hoodie - plaid met mouwen

Brrr… na heel veel hete en zonnige dagen is het nu alweer een tijd behoorlijk koud. Buiten op de camping zitten gaat nog prima, maar wel goed aangekleed én met een lekker warm dekentje. Je kunt ook kiezen voor dit plaid met mouwen. Gemaakt van fleece en one size fits all. Deze cuddle hoodie is verkrijgbaar in meerdere kleuren en prints.
De Cuddle Hoodie kost 29,95 euro en is onder meer hier verkrijgbaar.

Cuddle Hoodie
Cuddle Hoodie
Cuddle Hoodie
Cuddle Hoodie

Medisana HB 677 3-in-1 warmtedeken

Waarschuwing: als je eenmaal onder deze warmtedeken zit, wil je er niet meer onder uit. Elektrische onder- en bovendekens zijn momenteel niet aan te slepen. En logisch: ze verbruiken relatief weinig stroom en je zit er heerlijk warm onder. Deze 3-in-1 warmtedeken van Medisana is te gebruiken als deken, omslagdoek of poncho. Hij heeft drie warmtestanden, warmt snel op en heeft een ingebouwd veiligheidssysteem tegen oververhitting.
De Medisana warmtedeken kost 74,95 euro en is onder meer hier te koop.

Medisana warmtedeken dekentjes camping
Medisana warmtedeken
Medisana warmtedeken dekentjes camping
Medisana warmtedeken

Fleecedeken van DryBlend

Dry Blend verkoopt fleecedekens in allerlei vrolijke kleuren. De dekens pillen niet en hebben geen etiket dat zo hinderlijk in de weg kan zitten. In plaats daarvan is alle info op de binnenkant van het kleed gedrukt en heb je er dus geen last van. Het speciale air jet-garen zorgt voor zachtheid. De afmeting is 127 x 152 centimeter.
De DryBlend-fleecedeken kost 24 euro en is onder meer hier te koop.

DryBlend fleecedeken
DryBlend fleecedeken
DryBlend fleecedeken
DryBlend fleecedeken

Blumtal - fleecedeken met mouwen

Is de cuddle hoodie van hierboven te kort voor je en heb je liever een fleecedeken die je van top tot teen bedekt? Kies dan dit exemplaar van Blumtal. Deze fleecedeken heeft niet alleen mouwen, maar ook nog eens zakken waar je bijvoorbeeld je telefoon, boek of tablet in kwijt kunt. Als dat niet handig is…
De Blumtal fleecedeken met mouwen kost 31,99 euro en is onder meer hier te koop.

Blumtal fleecedeken mouwen
Blumtal fleecedeken met mouwen
Blumtal fleecedeken mouwen
Blumtal fleecedeken met mouwen

Dutch Decor Imtex plaid roze

Roze plaid van het merk Dutch Decor dat vooral geschikt is voor dagen dat het niet té koud, maar net een beetje chilly is. Lekker om op je campingstoel in te kruipen als de zon gaat zakken. Het plaid heeft een afmeting van 130 x 180 cm, is gemaakt van zacht polyester en is wasbaar op 30 graden.
Dit Dutch Decor-plaid kost 14,99 euro en is onder meer hier te koop.

Dutch Decor plaid
Dutch Decor plaid
Dutch Decor plaid
Dutch Decor plaid

Liever een lamp?

Ben je niet op zoek naar een warm dekentje, maar zoek je een gezellig lampje voor op de camping? Kijk dan eens hier.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…