CUBEcamp-slaapsysteem

Slapen zoals thuis dankzij het CUBEcamp-slaapsysteem

Martine van Kuler

Een zere rug, een stijve nek of gevoelige schouders; veel kampeerders staan ermee op. Dat is niet gek, want het bed in camper of caravan is meestal niet zo comfortabel als dat van thuis. Met het CUBEcamp-slaapsysteem creëer je ook in je kampeermiddel een fijne slaapplaats.

CUBEcamp slaapsysteem voor onder het matras

Vakantie! Maar in plaats van eindelijk uit te rusten lig je nachten te woelen en te draaien en sta je op met een lijf dat jaren ouder aanvoelt. Herkenbaar? In campers en caravans liggen meestal andere matrassen dan thuis en ook de vering eronder is van een heel andere kwaliteit. Voor een comfortabeler bed kun je een hoogwaardiger matras kopen, maar dan moet je flink in de buidel tasten. Bovendien is een goed matras vaak zwaarder dan hetgeen nu in je kampeermiddel ligt. CUBEcamp heeft daar wat op gevonden: een slaapsysteem voor onder het matras.

Zeven zones zorgen voor hoog slaapcomfort

Het CUBEcamp-slaapsysteem bestaat uit veerschotels die je op een raster klikt. Dit raster zet je zelf in elkaar en kun je dus in iedere vorm of elk formaat maken. Of je nu Frans bed, een queensbed of een smal eenpersoonsbed hebt, CUBEcamp past altijd.
Het systeem kun je zowel op een bestaande lattenbodem als op een vlakke ondergrond plaatsen. In dat laatste geval zorgt het voor ventilatieruimte onder je matras en voorkomt het vochtproblemen.

De veerschotels zijn er in verschillende kleuren die allemaal hun eigen hardheid hebben. Je kunt ze dus aanpassen op je eigen slaapbehoeften. In totaal kun je zeven zones maken.
Wil je stevigheid onder je heupen of juist bij je schouders? Moet het harder zijn bij je knieën en zachter bij je hoofd? Plaats de schotels waar jij wilt en creëer je ideale ondergrond. Doordat de veerschotels van CUBEcamp over de hele breedte van het matras worden geplaatst bieden ze ook aan de rand ondersteuning.
CUBEcamp-slaapsysteem
CUBEcamp-slaapsysteem
CUBEcamp-slaapsysteem
CUBEcamp-slaapsysteem
CUBEcamp
CUBEcamp

CUBEcamp-slaapsysteem voor meer slaapcomfort

Ben je op zoek naar meer slaapcomfort, of heb je fysieke klachten na een nacht in de camper of caravan, dan kun je je bed met het CUBEcamp-slaapsysteem voor relatief weinig een upgrade geven.
Het slaapsysteem is er in twee formaten. Set 44 is 70/80 x 200 centimeter en Set 60 is 90/100 x 200 centimeter. Er is ook een uitbreidingsset van 20 centimeter verkrijgbaar. Set 44 kost 149 euro en voor Set 60 betaal je 179 euro. De uitbreidingsset heb je voor 39,30 euro.
Klik voor meer informatie over het CUBEcamp-slaapsysteem op onderstaande button.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!