Crespo Air-Select

Comfortabel en stijlvol zitten met Crespo Air-Select collectie

Marije Onderwaater

Of je nu een actieve kampeerder bent die overdag op pad is en daar 's avonds van bijkomt, een kampeerder die graag de hele dag op de camping verblijft óf daar tussenin zit; een goede campingstoel is onmisbaar. De nieuwe Crespo Air-Select collectie biedt iedere kampeerder de juiste campingstoel.

Award winning designstudio uit Spanje

Naast de functionaliteit van (kampeer)artikelen is er tegenwoordig veel aandacht voor design. Want ook op de camping zijn looks belangrijk. Daarom zijn de stoelen in de Crespo Air-Select collectie ontworpen in samenwerking met Studio Inma Bermúdez. Deze Spaanse desingstudio viel met verschillende ontwerpen al meerdere malen in de prijzen.

Crespo Air Select
Crespo Air Select

Stevig frame

De campingstoelen in de Crespo Air-Select collectie hebben een robuust H-frame met vierkante buizen. De poten zijn stevig en zorgen ervoor dat de stoelen op elke ondergrond blijven staan. De ergonomische hoofdsteun is verstelbaar, zodat iedereen zijn eigen gewenste positie kan kiezen.

Ademende stof

Stoelen die ademen zijn belangrijk op de camping, zeker op warme dagen. De stoffering van de Air-Select-stoelen heeft een open celstructuur die luchtdoorlatend is en waardoor de stof geen vocht vasthoudt. Is de stoel toch nat of vochtig, dan zorgt deze structuur ervoor dat de stof sneller droogt dan bij stoelen met schuimvulling.

Zeven standen Crespo Air-Select

De stoelen hebben een verstelbare rugleuning en zijn in zeven standen te zetten. Wil je éven languit liggen – misschien wel met de ogen dicht, want het is tenslotte vakantie – dan zet je de rugleuning eenvoudig naar achteren. De rugleuning en de armsteunen zijn, net als de hoofdsteun, ergonomisch gevormd. De brede grip aan de voorzijde van de armsteunen geeft extra steun wanneer je uit de stoel opstaat. De lichtgewicht stoelen zijn ook nog eens makkelijk in te klappen en dat is handig als je ze wilt meenemen voor een borreltje bij de campingburen of een dagje naar het strand.

Crespo Air-Select collectie
Crespo Air-Select collectie

De Crespo Air-Select collectie bestaat uit vier standenstoelen van verschillende afmetingen, een voetenbank en een lendensteun. We zetten ze hieronder op een rij:

AP/437 Air-Select Compact

De AP/437 Air-Select Compact is de meest standaard stoel in deze serie. De zithoogte is 49 centimeter en de zitbreedte 51 centimeter. De stoel heeft een maximale belasting van 140 kilogram.

AP/437 Air-Select Compact
AP/437
AP/437 Air-Select Compact
AP/437

AP/440 Air-Select Compact

De AP/440 Air-Select Compact is gemaakt voor langere kampeerders. De zit is met 52 centimeter hoger dan bij de andere standenstoelen het geval is en ook de rugleuning is extra hoog. De maximale belasting is 140 kilogram.

AP/440 Air-Select Compact
AP/440
AP/440 Air-Select Compact
AP/440

AP/438 Air-Select Compact

De AP/438 Air-Select Compact onderscheidt zich van de andere standenstoelen in deze collectie door de extra brede zit. Ook heeft de stoel een hogere maximale belasting: 200 kilogram in plaats van 140 kilogram.

AP/438 Air-Select Compact
AP/438
AP/438 Air-Select Compact
AP/438

AP/435 Air-Select Compact

Voor kampeerders die de standaardstoel AP/437 Air-Select Compact te hoog vinden, is er de AP/435 Air-Select Compact. Deze stoel heeft een zit van 47 centimeter. Dat is 2 centimeter lager dan de zit van de AP/437. Ook de rugleuning is korter in vergelijking met de andere stoelen.

AP/435 Air-Select Compact
AP/435
AP/435 Air-Select Compact
AP/435

Voetenbank AP/411 Air-Select

Een voetenbank maakt het leven op de camping helemáál relaxed. Deze voetenbank heeft een vierkant frame, stevige poten en eveneens een ademende stof. Het is ook mogelijk om de voetenbank als extra zitje te gebruiken. Het compacte bankje is plat in te klappen.

Voetenbank AP:411 Air-Select
Voetenbank AP:411 Air-Select

Lendensteun - LS/237-ASI

Een steuntje in de rug kan af en toe prettig zijn. Deze lendensteun is gemaakt van dezelfde ademende Air-Select stof. De dikte en stevigheid is naar wens aan te passen met het meegeleverde pompje.

Lendensteun LS:237-ASI Air-Select
Lendensteun LS:237-ASI Air-Select

Meer informatie Crespo Air-Select

Wil je meer weten over de Air-Select collectie van Crespo? Via onderstaande button kom je op de website.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…