Jouw camper of caravan als accessoire in de woonkamer? Caravan Ambiance zorgt ervoor!

Martine van Kuler

Mis jij je caravan als hij in de winterstalling staat? Of ben je gewoon een beetje verliefd op je camper en zou je er het liefst de hele dag naar kijken? Caravan Ambiance heeft de oplossing: een houten replica van je eigen kampeermiddel. Standaard voorzien van een lampje en desgewenst zelfs met wierook- of oliebrander.

Mark Kloosterman maakte het eerste houten caravanmodel voor zijn schoonouders. “Toen zij een nieuwe caravan kochten liep het kampeerseizoen ten einde. De nieuwe aanwinst ging dus direct de stalling in. Daarom besloot ik er een houten model van te maken. Zo hadden ze ook in de winter wat aan hun caravan. Dit idee is intussen uitgegroeid tot Caravan Ambiance en het assortiment is uitgebreid met campers, expeditievoertuigen en kleine voorraadmodellen.”

Caravan Ambiance maakt houten modellen van kampeermiddelen

Je kunt bij Caravan Ambiance terecht als je een houten replica van je eigen kampeermiddel wilt. Leuk als sfeermaker in de huiskamer, want de modellen zijn voorzien van doorschijnende ramen en een lampje. In veel gevallen is ook een wierook- of oliebrander en zelfs een persoonlijke gravure mogelijk.

Heb je zelf (nog) geen caravan of camper, maar spreekt het idee je aan? Kies dan een exemplaar uit de voorraadmodellen.

caravan ambiance
caravan ambiance
caravan ambiance
caravan ambiance
caravan ambiance
caravan ambiance

Sfeervol en duurzaam

Caravan Ambiance heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Zo is de gebruikte houtlijm oplosmiddel- en PU-vrij en zijn de ramen niet van plexiglas, maar van milieuvriendelijker perkament.

Het grootste gedeelte van de productie bestaat uit handwerk. Natuurlijk gaat er ook weleens iets fout. Weggooien en opnieuw beginnen past niet in de filosofie van Caravan Ambiance. Daarom biedt Mark regelmatig EcoSfeer-modellen aan. Deze zijn functioneel, maar ze hebben één of meerdere schoonheidsfoutjes.

Wil je een houten replica van je eigen camper of caravan of wil je een kampeerliefhebber verrassen met een uniek cadeau? Klik dan op onderstaande button voor meer informatie.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!