100 gratis camperplaatsen in Frankrijk

Kleine investering, groot plezier: boekje ‘100 gratis camperplaatsen in Frankrijk’

Marije Onderwaater

Gratis kamperen met de camper kan met een beetje creativiteit op veel plekken in Europa. Zoek je een Franse camperplaats waar je mooi kunt staan én niets hoeft te betalen? Kijk dan eens in het boekje '100 gratis camperplaatsen in Frankrijk' van Nicolette Knobbe Nynke Broekhuis.

Komen de namen van Nicolette Knobbe en Nynke Broekhuis je bekend voor? Dat kan! De twee brachten al meerdere boeken voor camperaars uit, waaronder ‘150 mooiste camperplaatsen in Nederland‘ en ‘55 camperplaatsen & fietsroutes in Nederland‘.

100 gratis camperplaatsen in Frankrijk boek
100 gratis camperplaatsen in Frankrijk boek

Tips voor uitjes

In ‘100 gratis camperplaatsen in Frankrijk’ gaan ze de grens over. Daarbij richten ze zich op mensen die graag met een camper naar la douce France reizen, daarbij niet te veel geld kwijt willen zijn én die van mooie overnachtingsplaatsen houden. Het boek gaat niet alleen over gratis camperplaatsen in Frankrijk. Knobbe en Broekhuis geven ook tips voor wandelingen, fietstochten, bezienswaardigheden en meer.

Camperplaatsen in Frankrijk én Nederland

Uiteraard reizen de auteurs van ‘100 gratis camperplaatsen in Frankrijk’ zelf ook met een kampeerauto. “Nynke in haar VW-busje en Nicolette in een Sprinter”, vertellen ze op hun website. “Inmiddels alweer een jaar of vijf geleden kregen we het idee om van mooie camperplaatsen in Nederland een boek te maken. Dat werd onze eerste uitgave: 100 mooiste camperplaatsen in Nederland. Vele drukken volgden. En veel nieuwe boeken over camperplaatsen. Zelfs een Duitse versie is tegenwoordig verkrijgbaar.”

Blijf je trouwens liever dichterbij huis? Kijk dan eens naar Campingtrends tips voor gratis camperplaatsen langs het IJsselmeer. En hier vind je ons meest recente camperplaatsennieuws.

Camperplaatsen IJsselmeer
Zeven gratis camperplaatsen langs het IJsselmeer
Camperplaatsen IJsselmeer
Zeven gratis camperplaatsen langs het IJsselmeer

Boek aanschaffen

De linkjes naar de boeken met camperplaatsen in Nederland vind je aan het begin van dit artikel. Wil je ‘100 gratis camperplaatsen in Frankrijk’ aanschaffen? Klik dan op onderstaande button. Het boek kost 19,95 euro en dat is natuurlijk een koopje als je bedenkt dat je vervolgens gratis kunt overnachten.

Dit artikel bevat affiliatelinks. Dat betekent dat als jij een product via deze link koopt, wij hier een klein percentage voor krijgen. Dit heeft geen invloed op de prijs die jij betaalt.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…