Kamperen in kleur met de Bo-Camp Pastel-collectie + winactie op Instagram

Martine van Kuler

Meer kleur op de camping, wij pleiten er al jaren voor. Kleurrijke campers en caravans zijn er niet zoveel, maar wat betreft accessoires en meubilair is er gelukkig wél iets te kiezen. De Bo-Camp Pastel-collectie bestaat uit onder meer tafels, stoelen, kleden, lampen en servies. Allemaal in pasteltinten.

Dat wij graag meer kleur zouden zien, betekent niet dat we de camping meteen in een kermis willen veranderen. Kleurrijk kan ook heel stijlvol zijn, zo bewijst Bo-Camp met de nieuwe Pastel-collectie. Alle producten zijn uitgevoerd in zachte tinten blauw, geel, lila, roze en groen met perzik als accentkleur.

Bo-Camp Pastel-collectie
Het vrolijke Belfleur-servies.
Bo-Camp Pastel-collectie
Het vrolijke Belfleur-servies.
Bo-Camp Pastel-collectie
Wijnglazen Ornans.
Bo-Camp Pastel-collectie
Wijnglazen Ornans.

Lichter en kleurrijker

Na de trendy Urban Outdoor-collectie en de stoere Industrial-productielijn zocht Bo-Camp voor de nieuwe collectie naar een hele andere stijl. Het volgde het voorbeeld van de woonbranche, waar de kleuren na de sombere coronaperiode lichter en vrolijker werden. De Pastel-collectie is het resultaat.

Vrolijk aan het ontbijt

Bo-Camp heeft een zeer gevarieerde productserie gemaakt, waar je van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat van kunt genieten. Dat begint al bij het ontbijt. Een croissantje kun je op de camping natuurlijk prima uit het vuistje eten, maar je hebt vakantie, en dus tijd voor een gezellig gedekte ontbijttafel. De Barfleur serviesset zorgt daarbij voor een vrolijke start van de dag. En je ochtendkoffie of -thee? Die drink je natuurlijk uit de bijpassende melamine mokken.

Hunker je na een zomerse stranddag naar een koude rosé of wat fris? Drink het uit de gekleurde wijn- of waterglazen uit de Bo-Camp Pastel-collectie en het smaakt dubbel zo lekker. De glazen zijn gemaakt van kraswerend kunststof en natuurlijk BPA-vrij.

Bo-Camp Pastel-collectie
Vlinderstoel Murat.
Bo-Camp Pastel-collectie
Vlinderstoel Murat.

Kampeermeubilair in stijlvolle pastelkleuren

Voor kampeerders die houden van wat kleur op de camping, maar niet meteen uit de band willen springen met opvallende tafels en stoelen, heeft Bo-Camp nu ook kampeermeubels in de stijlvolle pasteltinten. Zo hebben de aluminium tafels een licht gekleurd tafelblad en een stijlvol aluminium frame. De stoelen – er zijn vier verschillende soorten – zijn allemaal lichtgewicht, opklapbaar en verkrijgbaar in blauw of groen. En wil je echt relaxen? Ga dan lekker liggen in een van leuke hangmatten.

Bo-Camp Pastel-collectie
Percolator Turenne.
Bo-Camp Pastel-collectie
Percolator Turenne.

Style je kampeerplek

De nieuwste Bo-Camp-collectie bestaat niet alleen uit praktische producten. Ook voor het stylen van je kampeerplek zijn er leuke accessoires verkrijgbaar. Onder de pastelblauwe parasol zit je heerlijk in de schaduw, met de buitenkleden creëer je een gezellige zithoek en dan zijn er nog de tafellampen, die een gezellig warm licht verspreiden. Kortom, houd jij van wat kleur op de camping, maar moet het wel een beetje bescheiden blijven? Klik dan op onderstaande button en sla je slag.

Winactie Instagram - Win een serviesset uit de Bo-Camp Pastel-collectie

Wil jij ook wat meer kleur op de camping en ben je gecharmeerd van de Bo-Camp Pastel-collectie? Doe dan mee met onze winactie op Instagram. We mogen namelijk de vrolijke serviesset Annecy ter waarde van 69,95 euro weggeven. De 16-delige set bestaat uit 4 dinerborden, 4 ontbijtborden, 4 kommen en 4 mokken (foto boven dit artikel). Allemaal gemaakt van vrijwel onbreekbare en kraswerende melamine en BPA-vrij.

Meedoen is simpel: volg Bo-Camp op Instagram (Campingtrend volg je natuurlijk al) en laat in een reactie onder onze post op Instagram weten waarom jij deze set zou moeten winnen. 

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!