Kampeeruitzet

Bijna lente: maak je kampeeruitzet compleet met deze items

Marije Onderwaater

De krokussen springen uit de grond, het is steeds langer licht en de vogels fluiten. Dat betekent dat het bijna tijd is om te gaan kamperen én om je kampeeruitzet te checken. Deze items mag je niet missen!

Bo-Camp hamer met haringtrekker

Het kan je zo maar gebeuren: je schudt de zak met haringen leeg en wil met goede moed beginnen met het vastzetten van de tent, als blijkt dat je de tenthamer bent vergeten. Balen, want een goede hamer is een echte must-have in je kampeeruitzet. Dit exemplaar van Bo-Camp – mét haringtrekker – is gemaakt van staal en heeft een aluminium steel. En hij ziet er ook nog eens vrolijk uit, dankzij de blauwe kleur en het rode veiligheidspolsbandje. Te koop voor 25,95 euro.
Bo-Camp hamer met haringtrekker

Bo-Camp hamer
Bo-Camp hamer

Setje rotsharingen van de Haringboer

Harde ondergronden zijn geen partij voor deze massieve titanium rotsharingen, die ook nog eens licht van gewicht zijn. Deze 16,5 centimeter lange haringen roesten niet en een knappe jongen die ze krom kan slaan. Dankzij het reflecterende rode koord zijn de haringen ’s nachts goed zichtbaar. De haringen komen per zes stuks in een speciale haringzak. Te koop voor 43 euro per set.
Rotsharingen van de Haringboer

 

Rotsharingen
Rotsharingen

Nichiban duct tape van stevig linnen

Duct tape neem je niet voor de lol mee. Wanneer je het nodig hebt, is er meestal iets aan de hand. Kijk maar eens naar de zoons van Jos, die afgelopen zomer aan het Gardameer werden overvallen door een hagelbui die zelfs het dakluik van de camper vermorzelde. Een rol duct tape biedt dan uitkomst en is daarom onmisbaar in je kampeeruitzet. Deze tape van Nichiban is gemaakt van stevig linnen. En het belangrijkste: het laat geen plakresten achter. Verder is dit tape zowel in de lengte als in de breedte af te scheuren én het is waterproof dankzij de polyethleen coating. Te koop voor 12,90 euro per rol.
Nichiban duct tape

Nichiban duct tape
Nichiban duct tape

Mijn Stijl wasknijpers van 95% gerecycled materiaal

Om je badlaken aan je zwembad- of strandbedje vast te klemmen, om je tafelkleedje te verzwaren en natuurlijk om de was aan een lijntje te hangen: met een paar goede wasknijpers in je kampeeruitzet grijp je nooit mis. In dit zakje van Mijn Stijl zitten 24 wasknijpers. Ze zijn voor 95% van gerecycled materiaal gemaakt. Te koop voor 8,99 euro.
Mijn Stijl wasknijpers

Wasknijpers
Wasknijpers

K-Natics lite oplaadbare led-zaklamp

Deze militaire zaklamp van K-Natics is stof- en waterdicht en oplaadbaar. In de felste stand heeft hij een lichtopbrengst van 1500 lumen. De led-zaklamp is voorzien van een oplaadbare 2200mAh lithiumbatterij en is op te laden via de meegeleverde usb-c kabel. Indicatielampjes geven aan hoe lang de batterij nog meegaat. Er zijn vier verschillende lichtstanden waaronder een knipperende SOS-functie. De zaklamp heeft een stevige behuizing en een safetyclip. Te koop voor 39,95 euro.
K-Natics lite oplaadbare led-zaklamp

K-Natics zaklamp
K-Natics zaklamp

Mojogear Mini EVO 10.000 mAh powerbank

Hoort deze powerbank écht in een kampeeruitzet thuis? Dat valt te betwisten, al is het zéker dat dit een heel mooie aanvulling op je uitrusting is. Mojogear claimt dat de Mini Evo de kleinste 10.000 mAh powerbank ter wereld is. Oordeel zelf: de afmeting is 7,9 x 5,6 x 2,5 centimeter en het gewicht is 175 gram. Voorzien van usb- en usb-c-poorten en geschikt om twee apparaten tegelijk op te laden. Handig voor in je tas tijdens een dagtrip of bij het zwembad. Te koop voor 28,99 euro.
Mojogear Mini EVO 10.000 mAh powerbank

Mojogear Mini EVO 10.000 mAh powerbank
Mojogear Mini EVO 10.000 mAh powerbank

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…