Bekers camping

Drink in stijl: bekers en glazen voor kampeerders

Marije Onderwaater

Bekers in kampeerthema zijn altijd goed! Voor thuis, voor onderweg en op de camping. Deze bekers voor kampeerders zijn leuk voor je zelf en om cadeau te geven.

Rice melamine mok 400 ml

Met deze grote beker heb je meteen zin om te gaan kamperen. Vergeet ‘m trouwens dan niet mee te nemen, want de beker is heel geschikt voor op de camping. Hij is gemaakt van melamine en heeft een inhoud van 400 milliliter. Let alleen op, de beker is alleen bestemd voor vloeistoffen tot 70 graden; gooi er dus geen kokend heet water in.
Je koopt hem onder meer hier voor 16,50 euro.

Rice beker
Rice beker

Beker met caravans

Caravanlovers en camperaars opgelet: deze beker mag niet ontbreken in je servieskast. Hij is van aardewerk, dus misschien minder geschikt als beker voor op de camping, maar zo ben je thuis altijd even in kampeersfeer. De beker heeft een oor, kan in de vaatwasser en zelfs in de magnetron. Hij is 9 centimeter hoog en 12 centimeter breed.
Je koopt hem onder meer hier voor 13,65 euro.

Beker caravans en campers
Beker caravans en campers

Set van twee glazen voor rode wijn

Ben je op zoek naar een wijnglas voor op de camping die – als het goed is – jaren meegaat? Stop met zoeken, want dit glas voor rode wijn uit de Solid Line-collectie van Gimex is vrijwel onbreekbaar. Daarnaast is hij licht van gewicht en bestand tegen krassen. Er past 670 milliliter in, bijna een hele fles dus.
Je koopt de set onder meer hier voor 16,99 euro.

Glas rode wijn
Glas rode wijn

RVS-beker met karabijnhaak

Lekker robuust is-ie wel, deze beker van rvs. Als bonus heeft hij nog een karabijnhaak als oor. Zo kan je hem makkelijk meenemen op je avonturen. De beker is stootbestendig en heeft een inhoud van 300 ml. Op de achterkant staat de tekst ‘into the wild’. De beker is ook verkrijgbaar met rode karabijnhaak en een ander printje.
Je koopt hem onder meer hier voor 26,95 euro.

RVS beker karabijnhaak
RVS beker karabijnhaak

VW Bulli beker van emaille

Waarschuwing: als je besluit om deze beker op kantoor te gebruiken, bestaat de kans dat je alleen maar aan het wegdromen bent. Want wát een gezellig plaatje staat erop. De iconische VW Bulli doet het natuurlijk altijd goed op producten. De beker is gemaakt van emaille en heeft een inhoud van 33 milliliter.
Je koopt hem onder meer hier voor 17,25 euro.

VW Bulli beker
VW Bulli beker

Puckator-waterfles met rietje

Leuk voor de kinderen én voor jezelf, deze waterfles met rietje van het merk Puckator. Handig voor in de auto, op de camping, bij het zwembad of op het strand. De waterfles is BPA-vrij, bedrukt met caravans en heeft een inhoud van 550 milliliter. Let er wel op dat deze Puckator-waterfles niet in de vaatwasser kan.
Je koopt hem onder meer hier voor 15,89 euro.

Puckator waterfles
Puckator waterfles

Ben je niet geïnteresseerd in bekers voor op de camping en zoek je iets heel anders in kampeerthema? Kijk dan eens naar deze legpuzzels.

Dit artikel bevat affiliatelinks. Dat betekent dat als jij een product via deze link koopt, wij hier een klein percentage voor krijgen. Dit heeft geen invloed op de prijs die jij betaalt.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…