Voor warme billen: Backside Heated Seat Pad van Ignik

Martine van Kuler

Ben jij een winterkampeerder of heb je het sowieso snel koud? Dan heeft Ignik een mooi product voor jou: de Backside Heated Seat Pad. Dit elektrische verwarmingskussen voor in een stoel is pure verwennerij voor je billen.

Winterkamperen is niet voor watjes. Je moet tegen een beetje kou kunnen, maar dat betekent natuurlijk niet dat je het niet zo comfortabel mogelijk kunt maken. De Ignik Backside Heated Seat Pad helpt daarbij. Dit elektrische verwarmingskussen geeft iedere stoel een aangename temperatuur. Zelfs als het buiten koud is.

Elektrisch verwarmingskussen past in alle stoelen

Of je een luxe standenstoel hebt of een opvouwbare kampeerstoel, de Backside Heated Seat Pad past erin. Sterker nog, het elektrische verwarmingskussen past ook in ongemakkelijke stadionstoeltjes. Dus je hoeft niet meer te blauwbekken als je in de winter je favoriete voetbalploeg aanmoedigt.

Maar in het stadion of op de camping heb ik geen stroom bij de hand, denk je misschien. Nou, dat heb je met de stoelverwarmer van Ignik ook helemaal niet nodig. Je kunt namelijk kiezen of je het lichtnet of een accu gebruikt. Voor het opladen kun je USB C-powerbanks en opladers voor andere 12V-accu’s, zoals een laptop of tablet, gebruiken. Handig!

Backside Heated Seat Pad van Ignik
Backside Heated Seat Pad van Ignik

Verwarmingskussen in twee formaten

Het elektrische verwarmingskussen is verkrijgbaar in een standaard- en een XL-uitvoering. Het standaard formaat verwarmt alleen het zitgedeelte. De extra grote maat maakt ook je rug lekker warm. Dit kussen kun je trouwens ook uitklappen over twee zitgedeelten, handig als je op een bank zit, of als je je buurman- of vrouw in het stadion ook warme billen gunt.

Je kunt de Backside Heated Seat Pad nog niet in de Nederlandse winkels kopen. Wél kun je hem online bestellen voor 79 dollar, wat op dit moment ook 79 euro is. De XL kost 99 dollar/euro. Voor 14,99 euro extra heb je er ook een 12V-adapter bij. Meer weten of bestellen? Klik dan op onderstaande button.

Wil je lezen over andere handige kampeeraccessoires? Klik dan hier.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!