ACSI Campings Europa-app

Ontdek de ACSI Campings Europa-app: jouw ultieme gids voor de perfecte kampeerervaring!

Martine van Kuler

Of je op de bonnefooi gaat of juist ruim van tevoren een plek reserveert, het uitzoeken van een camping is soms best lastig. Naar welk gebied wil je? Welke faciliteiten moeten er zijn? En hoe zit het met de prijs en de beschikbaarheid? Je kunt natuurlijk eindeloos surfen op het internet, maar er is een alternatief: de ACSI Campings Europa-app. Met deze app heb je altijd de meest recente informatie over campings en camperplaatsen binnen handbereik.

Een vijfsterrencamping of een eenvoudige municipal, een doorreiscamping waar je aangekoppeld kunt blijven staan of een camping met zoveel faciliteiten dat je je wekenlang kun vermaken. In de ACSI Campings Europa-app vind je ze allemaal. Met meer dan 9300 campings en 9000 camperplaatsen heeft deze app voor iedere kampeerder de perfecte plek.

ACSI Campings Europa-app
Met de ACSI Campings Europa-app vind je jouw ideale camping!
ACSI Campings Europa-app
Met de ACSI Campings Europa-app vind je jouw ideale camping!

Vind de ideale camping met handige filters

Geen zorgen, je hoeft echt niet alle 9300 campings door te spitten om de juiste te vinden. Dankzij meer dan 250 filteropties kun je jouw voorkeuren eenvoudig selecteren. Zoek je bijvoorbeeld een camping met een uitgebreid animatieprogramma, een restaurant én een betrouwbare wifi-verbinding aan het Gardameer? Gebruik de filters en vind precies wat je zoekt.

Reserveer direct via de app

De camping of camperplaats waar je enthousiast over bent, kun je toevoegen aan jouw favorieten. En als je zeker weet dat dit dé perfecte plek voor jouw volgende vakantie is, kun je misschien meteen via de app reserveren. Steeds meer campings bieden deze handige functie namelijk aan. Kan dit bij de camping van jouw keuze nog niet? Geen nood, want in de app vind je de contactinformatie van alle campings. Zo kun je ook nog eens gemakkelijk de route plannen.

ACSI Campings Europa-app
De ACSI Campings Europa-app is ook offline te gebruiken.
ACSI Campings Europa-app
De ACSI Campings Europa-app is ook offline te gebruiken.

Offline te gebruiken

Oók bij het onderweg zoeken van een camping komt de ACSI Campings Europa-app van pas. Je kunt hem namelijk ook offline gebruiken. Zorg er dan wel voor dat je landenpakketten gedownload hebt op je apparaat. Dus ben je het autorijden zat, staan er files op de route of was je sowieso al van plan ergens te overnachten? Kijk in de app en vind een overnachtingsplek.

Kies het perfecte abonnement

Wil je de ACSI Campings Europa-app aanschaffen? Kies dan voor een maand-, een kwartaal- of een jaarabonnement. Voor slechts 83 cent per maand heb je al toegang tot alle 9300 campings en 9000 camperplaatsen in heel Europa.

Klik op onderstaande button en ontdek vandaag nog de ACSI Campings Europa-app.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!