Safety first met Regatta’s rugzak met ingebouwde verlichting

Martine van Kuler

Goed zichtbaar zijn in het donker is belangrijk. Regatta speelt daar handig op in met de Britedale Backpack. Deze rugzak met ingebouwde verlichting is geschikt voor woon-werkverkeer, maar kan ook tijdens de (kampeer)vakantie goed van pas komen.

Een wandeling die langer duurt dan je had ingeschat, het dorpje dat zo leuk is dat je er ook nog maar een terrasje pakt of dat restaurant waarin je eindeloos op je eten moet wachten. Je kunt nog zoveel plannen, maar soms lopen de dingen nu eenmaal anders en keer je pas in de late avonduren terug naar de camping. Hoe fijn is het dan als je net wat meer zichtbaar bent als je langs die provinciale weg loopt of fietst? Juist! En zichtbaar, dát ben je met de Britedale Backpack van Regatta.

Rugzak met ingebouwde verlichting

De Britedale Backpack heeft verlichting achterop. Dankzij de Brite Light-verlichtingstechnologie ben je als fietser of wandelaar altijd goed zichtbaar in het donker. De rugzak heeft een inhoud van 20 liter en is gemaakt van robuust ripstop-materiaal. De verlichting werkt met twee AAA-baterijen.

Dankzij het AirMesh-ventilatiesysteem krijg je geen last van een warme rug tijdens het fietsen of wandelen en de ventilerende schouderbanden vormen zich naar het lichaam voor een comfortabele pasvorm. Verder is de rugzak voorzien van een borstband, gewatteerde heupband en een intern opbergvak voor een drinksysteem.

Klinkt als een mooi hebbeding nietwaar? De rugzak met ingebouwde verlichting kost 100 euro en is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en webshops. Wil je liever een maatje groter? Dat kan, want hij is er ook in een 30 litervariant. Deze kost 110 euro.

Meer informatie over de rugzak of andere producten van Regatta? Klink dan op onderstaande button.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!