Bürstner Days

Aantrekkelijke CashBack deals tijdens Bürstner Days in september

Marije Onderwaater

Net na de zomervakantie is hét moment om een nieuwe caravan of camper aan te schaffen. Bürstner organiseert daarom van 8 t/m 16 september de Bürstner Days bij de dealers door het hele land. Koop je in deze periode een nieuw kampeermiddel? Dan profiteer je van een flinke korting.

Tijdens de Bürstner Days zijn de nieuwste modellen caravans en campers te bekijken. Bij dertien caravandealers en acht campershowrooms staan medewerkers klaar om bezoekers te adviseren. Natuurlijk is het mogelijk om de caravans en campers uitgebreid en in alle rust te bekijken.

Veel voordeel
En daar blijft het niet bij, want tijdens de Bürstner Days profiteren klanten van aantrekkelijke CashBack deals. Wie van 8 tot en met 16 september een nieuwe caravan koopt, profiteert van 1500 euro CashBack-voordeel. Bij campers is dit CashBack-voordeel maar liefst 2500 euro.

Bürstner Days campers
Bürstner Days campers

Bekijk nieuwe Premio Life Active en Premio Black Forest

Het is nog maar kort geleden dat Bürstner de caravans Premio Life Active en Premio Black Forest presenteerde. Deze gloednieuwe modellen zijn nu al in de showrooms te bekijken tijdens de Bürstner Days. In de Active-uitvoering heeft de Premio Life onder meer aluminium velgen, disselafdekking, extra leeslampjes en steunplaten. Het Active-logo komt terug in de bestickering op de buitenzijde en als borduursel op de banken.

Black Forest
Het Black Forest-pakket is populair bij de buscampers van Bürstner en is daarom vanaf nu ook verkrijgbaar voor de Premio 455 TS en 495 TK. Dit pakket is geïnspireerd op het Duitse Zwarte Woud. Op de buitenzijde en in het interieur is een grafisch design van bomen en bergen te zien. Verder bestaat het pakket uit onder meer aluminium velgen, beplating van fijn hamerslag, disselafdekking en zware uitdraaisteunen met bijbehorende steunplaten.

Uiteraard zijn er tijdens de Bürstner Days nog veel meer caravans te zien. Van stellen tot grote gezinnen; voor iedereen is er een passende caravan te koop.

Premio Black Forest
De grafische print van bomen en bergen komt in de Black Forest-uitvoering overal terug.
Premio Black Forest
De grafische print van bomen en bergen komt in de Black Forest-uitvoering overal terug.

Heel veel campers

Een luxe integraalcamper, een comfortabele halfintegraal, een stoere buscamper of een avontuurlijke urban camper; de keuze op campergebied is enorm. Ook tijdens de Bürstner Days van 8 tot en met 16 september zijn ze in de showrooms te bekijken. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in de Lineo T. Deze halfintegraal op basis van de Ford Transit krijgt voor modeljaar 2024 twee nieuwe indelingen: de T 569 en de T 590.

Ruime buscampers
Of ontdek hoeveel ruimte de buscampers Campeo, Eliseo en Lineo C te bieden hebben. Voor het aankomende modeljaar krijgen zij een nieuw en verbeterd hefdak, onder meer met een panoramafunctie en een grotere ligoppervlak.

Avontuurlijke urban campers
Wil je een kampeerauto die ook in het dagelijks leven is te gebruiken? Dan is een urban camper je op het lijf geschreven. Geschikt voor woon-werkverkeer én voor relaxte kampeertripjes. Bürstner biedt hiervoor de Copa, die vanaf modeljaar 2024 op de Ford Tourneo Custom staat. Wie iets meer luxe wenst, kan bijvoorbeeld kiezen voor de Playa Limited-serie. Deze urban camper met limited-uitrusting is voor een scherpe prijs zeer compleet uitgevoerd, inclusief douchegelegenheid.

Meer over de Bürstner Days en 2024-nieuws

Wil je meer weten over het Bürstner-nieuws voor 2024? Lees dan dit artikel waarin we je meer vertellen over de nieuwe Lyseo Lounge – het zusje van de Gallery – en de Habiton, een microcamper met daktent.

Alles over de Bürstner Days lees je op de website, waar je via onderstaande button komt.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…