Campings Nederland airtrampoline

7x campings in Nederland met een airtrampoline

Marije Onderwaater

De airtrampoline is populair bij kleine kampeerders. En vooruit, ook volwassenen kunnen de lokroep van zo'n groot springkussen vaak niet weerstaan. Deze campings in Nederland hebben een airtrampoline en nog veel meer speelmogelijkheden.

Camping Julianahoeve in Renesse (Zeeland)

Aan het Zeeuwse strand ligt camping Julianahoeve. Voor kinderen zijn hier volop speelmogelijkheden. Naast de airtrampoline vind je op Julianahoeve een enorme speeltuin, een voetbalkooi, een binnenspeeltuin en een zwemparadijs. Het strand en de zee bieden ook veel vertier. Op de camping zijn allerlei soorten toeristische staanplaatsen, camperplaatsen en huuraccommodaties.
Camping Julianahoeve

Julianahoeve Renesse
Camping Julianahoeve
Julianahoeve Renesse
Camping Julianahoeve

Camping de Achterste Hoef in Bladel (Noord-Brabant)

Minigolf, een buitenspeeltuin, een zwembad, een recreatieplas, een binnenspeeltuin én een airtrampoline. Dit en nog veel meer vind je op camping de Achterste Hoef in Bladel. De airtrampoline is bekend bij de kinderen van de Campingtrend-redactie. Op de hoofdfoto van dit artikel zie je ze met z’n vieren – als kleine ukkies nog – lekker springen. Op de Achterste Hoef ben je welkom met je eigen kampeermiddel en er zijn diverse huuraccommodaties. Over hoe het is om een camping te runnen, spraken we met Nina van de Achterste Hoef. Dat interview lees je in onze rubriek Campingeigenaar vertelt.
Camping de Achterste Hoef

De Achterste Hoef Bladel
Camping De Achterste Hoef
De Achterste Hoef Bladel
Camping De Achterste Hoef

Buitengoed de Boomgaard in Bunnik (Utrecht)

Op slechts tien minuten van de gezellige stad Utrecht ligt Buitengoed de Boomgaard. Of, zoals ze zelf omschrijven, ‘de plek waar ‘niks moet en niksen mag’. Op deze camping kunnen kinderen heerlijk buitenspelen: springen op de airtrampoline, spetteren bij de speelvijver en een snoekduik op de modderglijbaan nemen. En dan zijn er nog het voetbalveldje, de kabelbanen, de tafeltennistafel, het touwparcours en nog veel meer leuke dingen.
Buitengoed de Boomgaard

Buitengoed de Boomgaard Bunnik camping Nederland airtrampoline
Buitengoed de Boomgaard
Buitengoed de Boomgaard Bunnik camping Nederland airtrampoline
Buitengoed de Boomgaard

Camping de Paal in Bergeijk (Noord-Brabant)

Bij liefhebbers van fijne campings voor kinderen is de Paal wel bekend. Op de camping zijn enorm veel voorzieningen voor kleine (en grote) kampeerders: een subtropisch zwemparadijs, een speeltuin en een animatieteam. Kamperen kan in een van de (glamping)accommodaties of in je eigen tent, vouwwagen, caravan of camper. En dan is er natuurlijk de airtrampoline, te vinden bij de Biebelebontse Paalbergen.
Camping de Paal

Camping de Paal Bergeijk
Camping de Paal
Camping de Paal Bergeijk
Camping de Paal

Camping de Poppe in Markelo (Overijssel)

Op het strand bij de recreatieplas van camping de Poppe is de airtrampoline te vinden. Het is een van de vele speelmogelijkheden, die verspreid over de hele camping liggen. Op warme dagen kan je afkoelen in een van de buitenzwembaden, mét glijbanen. In de schoolvakanties verzorgt het animatieteam allerlei leuke activiteiten voor kinderen. Wekelijks is er een nieuw thema.
Camping de Poppe

Camping de Poppe Markelo camping Nederland airtrampoline
Camping de Poppe
Camping de Poppe Markelo camping Nederland airtrampoline
Camping de Poppe

Recreatiepark de Koornmolen in Zevenhuizen (Zuid-Holland)

Op recreatiepark de Koornmolen kan je zwemmen in het overdekte zwembad, ravotten in de speeltuin, gezellig meedoen met het animatieteam, lekker spelen én springen op de airtrampoline. Vanaf deze camping sta je in 5 minuten in het historische Zevenhuizen en in 25 minuten op de Rotterdamse Coolsingel. Als het lukt om de kinderen van de camping af te krijgen… De Koornmolen heeft diverse soorten kampeerplaatsen – ook met privésanitair – en huuraccommodaties.
Recreatiepark de Koornmolen

Recreatiepark De Koornmolen Zevenhuizen
Recreatiepark De Koornmolen
Recreatiepark De Koornmolen Zevenhuizen
Recreatiepark De Koornmolen

Camping Roland in Afferden (Limburg)

De hekkensluiter van dit rijtje campings in Nederland met een airtrampoline is camping Roland in Afferden. De camping ligt midden in Nationaal Park de Maasduinen en dat betekent dat hier allerlei mogelijkheden zijn om te wandelen en fietsen. Maar eigenlijk hoef je de poort niet uit, want op camping Roland zelf is van alles te doen. Kinderen vermaken zich in de indoor speeltuin, op de airtrampoline, op het sportveld of in het zwembad. En ook volwassenen kunnen op deze gezinscamping heerlijk vakantie vieren.
Camping Roland

Camping Roland Afferden
Camping Roland
Camping Roland Afferden
Camping Roland

Nog meer campinginspiratie

In dit artikel tipten we je campings in Nederland met een airtrampoline. Maar op Campingtrend kan je nog veel meer leuke campings vinden:

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…