kersttak

5x kerstsfeer op de camping

Martine van Kuler

Ben jij een winterkampeerder en bivakkeer je deze maand veelvuldig in je camper of caravan? Dan is het natuurlijk wel zo leuk om hem een beetje in kerstsfeer te brengen. Maar hoe breng je kerstsfeer op de camping? Bijvoorbeeld met deze vijf kekke versieringen.

verlichte kerstman
verlichte kerstman

Verlichte kerstman aan je camper of caravan

Met deze olijke Santa aan je camper of caravan creëer je een flinke portie kerstsfeer op de camping. De ladder is 90 centimeter lang en voorzien van led-lampjes, dus ook in het donker zorgt de kerstman voor gezelligheid. Via de afstandsbediening kun je de lampjes dimmen. Bovendien zit er een timer op, dus ook als jij er even niet bent, kunnen je campingburen genieten van deze gezellige kerstman. HoHoHo! De kerstman kost 29,95 euro en je koopt hem onder meer bij bol.com.

rendier met slee kerstsfeer
rendier met slee kerstsfeer

Rendier voor de deur

Dit rendier met slee zorgt natuurlijk voor de ultieme kerstsfeer op de camping. Zet hem voor je camper of caravan en je waant je onmiddellijk in het hoge noorden. In totaal zijn er 324 led-lampjes in kunstwerk verwerkt, dus gezelligheid gegarandeerd. Wil jij genieten van dit rendier met slee? Je koopt hem onder meer bij bol.com voor 39,99 euro.

vlamverlichting kerstsfeer op de camping
vlamverlichting kerstsfeer op de camping

Vuurtje op de camping

Dit vuurtje mag je op iedere camping stoken. Maak een lekkere boswandeling, sprokkel wat hout, plaats deze lampjes erin en je geniet ‘s avonds van een flikkerend ‘vuurtje’. De tien vlammende lampjes zitten bevestigd op een snoer van vier meter. Kopen? Dat kan hier voor 24,95 euro.

Kerstboommarkering
Kerstboommarkering

Markeer je plek met lichtgevende kerstboompjes

Super leuk vinden wij ze, deze lichtgevende boompjes. Ideaal om je plekje af te bakenen (mocht je dat willen), naast je kampeermiddel te zetten of je de weg naar het sanitair te wijzen. Extra handig: de verlichte kerstboompadmarkering werkt op zonne-energie. Wil je een heel paadje markeren, dan moet je flink in de buidel tasten. De lampjes kosten namelijk 26,99 per stuk. Maar ach, één of twee zorgen ook al voor kerstsfeer op de camping. Kopen? Dan kan op deze website.

kerstballen
kerstballen

Kleurrijke kunststof kerstballen

Vind je al die lichtgevende creaties niks, maar wil je toch een beetje kerstsfeer op de camping creëren? Hang dan wat vrolijke kerstballen aan je camper of caravan of gewoon aan een tak, in een (kerst)boom of waar je maar wilt. Glazen ballen zijn kwetsbaar, maar deze kunststof exemplaren kunnen wel tegen een stootje. Voor 19,99 euro heb je er honderd.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!