paddestoel

5x kamperen in de herfstvakantie – aanbiedingen

Martine van Kuler

Wil jij in de herfstvakantie nog even op vakantie? Groot gelijk! Op veel campings kun je prima kamperen in de herfstvakantie. Wij zetten een aantal aanbiedingen voor je op een rij.

1. Recreatiepark de Leistert in Limburg

Recreatiepark de Leistert in Limburg is een walhalla voor kinderen. Buiten is er genoeg te beleven, maar bij minder weer kun je binnen ook veel doen. Ga een potje bowlen, leef je uit in de overdekte speeljungle, knutsel in het Klushuis of neem een duik in het subtropisch zwemparadijs. Op de Leistert kun je met je eigen kampeermiddel terecht, maar het is natuurlijk ook mogelijk om een accommodatie te huren. Check de aanbiedingen.

2. Tussen de bomen op de Torentjeshoek

Ardoer heeft verschillende leuke aanbiedingen voor mensen die willen kamperen in de herfstvakantie. Op veel campings kun je nog prima met je eigen kampeermiddel terecht, maar er zijn ook een paar leuke accommodaties beschikbaar. Voor ons springt de boomhut voor twee personen op de Drentse camping Torentjeshoek er toch echt wel uit. Leuk voor een stoer weekend met je kind of romantisch met je partner. Lekker back to basic in het bos. Meer weten? Kijk dan op deze website.

Boomhut kamperen in de herfstvakantie
Op Ardoer camping De Torentjeshoek kun je in een boomhut slapen. We love it!
Boomhut kamperen in de herfstvakantie
Op Ardoer camping De Torentjeshoek kun je in een boomhut slapen. We love it!

3. Oog in oog met dino's in Duinrell

Wil jij je kids een onvergetelijke vakantie bezorgen? Ga dan kamperen op de camping van Duinrell. Wij deden dat al eens en hoe dat is bevallen lees je in deze review. In de herfstvakantie veroveren levensgrote dino’s het attractiepark. Dus is jouw (klein)kind een dinofan? Dan weet je wat je te doen staat! Meer info vind je op deze website

Camping Duinrell
Camping Duinrell
Camping Duinrell
Camping Duinrell

4. Uitwaaien op Texel

In de herfst is het prachtig in het bos, maar misschien ben jij wel veel liever te vinden op het strand. In dat geval kun je gaan kamperen op camping Landal Sluftervallei. Vanuit je caravan stap je zo de duinen in. Is het minder mooi weer, dan kun je plonsen in het overdekte zwembad. Wij waren eerder al in dit Landal-park. Hier lees je onze review.

Kamperen in de herfstvakantie
Op camping Landal Sluftervallei stap je zo vanuit je caravan of camper de duinen in.
Kamperen in de herfstvakantie
Op camping Landal Sluftervallei stap je zo vanuit je caravan of camper de duinen in.

5. Mölke, een 5-sterren camping in Zuna

Vakantiepark Mölke ligt in Overijssel aan het riviertje de Regge. Op zomerse dagen kun je hier heerlijk afkoelen, maar ook als je gaat kamperen in de herfstvakantie biedt de rivier vertier. Zo kun je kanoën of een fluisterbootje huren. Voor de herfstvakantie heeft Mölke leuke aanbiedingen.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!