5 goede redenen om te kiezen voor een Kabe caravan of Kabe camper

Luc Schaepkens

De Kabe camper en Kabe caravan komt uit Zweden. Er is heel wat te kiezen. Namelijk buscampers, hafintegralen en integralen. Ook bij de caravans; van een instapserie tot de duurste van het land. Er zijn veel goede redenen om voor dit merk te kiezen. We geven je er vijf.

Waarom kiezen voor een Kabe caravan of een Kabe camper

1.Comfort in alle seizoenen. Want de Kabe camper en Kabe caravan uit Zweden zijn gemaakt voor het Scandinavische klimaat. Kabe doet daarom niet aan concessies op het gebied van isolatie, ventilatie en verwarming. Kabe gebruikt bij de bouw de zelf ontwikkelde iWall-constructie. Dat geeft een maximale stabiliteit en absolute vochtwering. Ook hebben alle Kabe modellen de 3020 Alde-verwarmingsketel. Bovendien is vloerverwarming met watercircuit standaard.

2.Kwaliteit. Welk model je ook kiest. Je krijgt voor je geld het beste product dat er te koop is. Alle Kabe campers en Kabe caravans rollen namelijk uit de moderne fabriek in Tenhult. Daar staat ook de eigen meubelfabriek van Kabe. Door jarenlange ontwikkeling ontstonden unieke constructies. Ze voldoen gegarandeerd aan de eisen die de koper aan een Kabe kan stellen.

3.Duurzame waarde. Een Kabe camper en Kabe caravan horen al in de basisversie tot de meest rijk uitgeruste die er te koop zijn. Kijk niet alleen naar de prijs als je gaat vergelijken. Maar kijk vooral ook naar wat er bij die prijs is inbegrepen. Je koopt de nieuwste techniek in combinatie met de Kabe kwaliteit. Een comfortabel mobiel verblijf voor vele jaren. Bij inruil is een uitstekende inruilprijs verzekerd.

4.Techniek. Kabe staat vooraan bij de technische ontwikkeling in de branche. Kabe won de laatste jaren namelijk niet voor niets prestigieuze onderscheidingen voor technische innovaties. Onder meer op het gebied van ventilatie en warmteterugwinning. De uitdagingen van de toekomst vragen voor oplossingen van de toekomst. Kabe blijft wat dat betreft trouw aan zijn motto: ‘Altijd een stap verder’.

En de vijfde reden

Bij Kabe is productontwikkeling een voortdurend proces. Want het merk wil altijd voorop lopen op het gebied van techniek en milieu. Kabe wil een voortrekkersrol spelen in de camper- en caravanwereld als het gaat om klimaat- en milieu-eisen. Milieuvraagstukken hebben de hoogste prioriteit en spelen een grote rol in alle activiteiten van Kabe. Zoals van materiaalkeuze en productietechniek tot energiewaarden en emissieniveaus.

Natuurlijk zijn er meer dan vijf redenen om voor een Kabe caravan of Kabe camper te kiezen, wordt vervolgd.

Naar de site van Kabe.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur