Paar 590 zithoek

Nieuws uit Norrland: Polar 2020

Caravans

Het caravannieuws voor 2020 van de merken Solifer en Polar was afgelopen week te zien op de tentoonstelling Stora Nolia in Umeå aan de Botnische golf, Norrland.

Polar 2020 app

Polar werkt voordurend aan verbeteringen. Het merk is van de evolutie, niet van de revolutie. Wil je meer weten over dit caravanmerk, dan kun je daarvoor een nieuwe app gebruiken. Polar AR is een app die Augmented Reality gebruikt. Na het downloaden (App Store en Google Play) krijg je bij advertenties een filmpje te zien en kun je de caravans 360 graden laten draaien. Er volgen zeker nog meer functies.

Polar 50 CTV keuken
Polar 590 Edition CTV

Polar 2020 Panel

Voortaan worden alle caravans uitgerust met een 7-inch touchscreen, het Polar Panel. Dit heeft een ingebouwde DAB FM-radio en Bluetooth. Alles regel je via dit panel. Het panel wordt – net als de app – constant bijgewerkt. Zo zal het steeds meer mogelijkheden gaan bevatten. Het paneel biedt uitgebreide mogelijkheden voor de eigenaar. Alle elektrisch aangestuurde componenten kunnen via dit panel worden ge-update. Een stukje Tesla in je caravan.

Hoekkeuken is succes

De vorig jaar bij de exclusieve Customized uitvoering geïntroduceerde hoekkeuken blijkt een groot succes. Onder de noemer VK is hij daarom vanaf nu ook te vinden in de Original en Selected uitvoeringen. Hij is voortaan verkrijgbaar in de populaire opbouwlengtes 560, 590 en 650. Dankzij de hoekkeuken is er sprake van een betere ergonomie en meer ruimte.

Nieuw textiel, verstelbare bedden

Vanaf nu is FibreGuard de gebruikte stof in de Polar. Deze textielvezels zijn extreem gemakkelijk te drogen en vlekvrij. Een wijnvlek of een modderige hond is geen probleem meer. Daarbij is deze stof ook nog eens als milieuvriendelijk gecertificeerd naar Oeko-tex (standaard 100). Er zijn voor 2020 vier nieuwe stoffen ontwikkeld.

Polar 2020 590 bed
Polar 590 Edition CTV

Nieuw zijn ook de standaard verstelbare hoofdeinden met de naam Head Up. De helling kan via duidelijke inkepingen worden ingesteld. Voor als je nog even wilt lezen of computeren in bed en daarbij rechtop wilt zitten.

Uit Zweden

Alle kussens en gordijnen in een Polar caravan zijn genaaid in Zweden. Omdat Polar trots is op deze Zweedse industrie staat er nu een kleine Zweedse vlag op. De Customized uitvoeringen zijn voortaan optioneel ook met gladde buitenbeplating verkrijgbaar. Nieuw zijn ook de ladesystemen met een stille demping. Ze worden automatisch gesloten als je ertegen duwt.

Naar de site van Polar.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant