Windforce

Nieuwe versie Windforce bij Holtkamper

Vouwwagens

De A-kwaliteit vouwwagens van Holtkamper zijn van nog meer gemak te voorzien. Door het Windforce-systeem klap je hem met een druk op de knop open en ook weer dicht. Dit systeem is doorontwikkeld naar een nieuwe versie met een aantal voordelen.

Windforce is het toppunt van gemak

Het Windforce-systeem mag je gerust revolutionair noemen. Na een druk op de knop legt het grondzeil zichzelf op zijn plek en ontvouwt de tent zich volledig. Binnen twee minuten – je staat erbij en kijkt ernaar – ben je klaar. Het invouwen gaat op dezelfde manier. Er gaat daarbij niets stuk, er kan niets gaan lekken en er is geen slijtage. Het systeem werkt met overdruk en vacuüm. De vouwwagens blijven zich ontwikkelen en dat geldt ook voor het gepatenteerde Windforce-systeem. Er is vanaf nu een nieuwe versie beschikbaar.

Windforce
De ventilator van het nieuwe Windforce-systeem in de vloer onder het bed.

Voordelen nieuwe versie

De nieuwe versie van het Windforce-systeem zit standaard in de Aero. Optioneel is het verkrijgbaar voor de Cocoon. De Kyte (foto boven artikel) heeft de huidige – uiteraard ook prima functionerende – versie van het systeem. De doorontwikkelde versie heeft nog maar één ventilator nodig. Daardoor neemt het systeem nog minder plaats in beslag. De ventilator zit onder het bed, in de bagageruimte van maar liefst 1000 liter inhoud.

windforce
De opening voor de lucht aan de onderkant van de vouwwagen.

Het Windforce-systeem werkt al bij 6 Ampère. Een druk op de knop is voldoende. Er hoeven aan de buitenkant geen klepjes te worden geopend. Doordat er maar één ventilator aanwezig is – in plaats van twee ventilatoren – is de doorontwikkelde versie minder storingsgevoelig. En logischerwijs ook lager in gewicht.

Kortom, het Windforce-systeem is de droom van iedere vouwwagenbezitter. Het kost 1995 euro inclusief btw en montage. Kijk op onze Facebook-pagina voor een video.

Naar de site van Holtkamper.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!