ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Nieuwe Unicorn van Bailey’s
Nieuwe Unicorn van Bailey’s
Caravans

Nieuwe Unicorn van Bailey’s

  1. 8 augustus 2017, 17:00
  2. 0 Reacties

De Unicorn is in Engeland de best verkopende caravan van het merk Bailey’s. In september komt de nieuwste versie uit, de vierde generatie. Er komen tien indelingen.

Unicorn: rijk uitgerust met o.a. een tracker

De buitenkant is van GFK, het interieur is licht en ruim. De bedden werden langer, er kwamen meer zitplaatsen. Het zonnepaneel op het dak is van Truma, de slimline koelkast van Dometic, de ingebouwde radio is heel modern een DAB exemplaar. Voor de verwarming zorgt Alde. Door de gepatenteerde opbouwmethode heb je aan de Unicorn een caravan voor alle seizoenen.

Unicorn interieur

ATC zit er ook op. Van de tien indelingen die er komen zijn er twee helemaal nieuw. Dat is de tandem-asser Segovia, een zespersoons, en de opnieuw ontworpen tweepersoons Sevilla. De nieuwe reeks staat vanaf september in de showroom en is te zien op de Camper en Caravan Show NEC.

Nieuwtje is dat er een Tracker-systeem op de caravans zit. Bij diefstal kan hij zo teruggevonden worden. Nieuw is ook het interieur Eucalyptus met contrasterende kleuren. Zeven 230 V en acht usb-stopcontacten zouden voldoende moeten zijn. De nieuwe Unicorn is een flinke stap vooruit. In Engeland rolt één op de drie verkochte caravans uit deze fabriek.

www.baileyofbristol.co.uk

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

10 jaar Constructam Caravan Club
Caravans

10 jaar Constructam Caravan Club

Het merk trekt nog steeds een grote groep liefhebbers. Constructam bouwde karakteristieke caravans die nog steeds erg gewild zijn. Niet...

  1. 26 mei 2013, 0:00
  2. 1 Reacties

MEER Caravans NIEUWS

Kip Caravans December Sale 2017
Caravans

Kip Caravans December Sale 2017

December Sale bij Kip. In de laatste maand van dit jaar kun je speciaal geselecteerde Kip Caravanmodellen scoren met een rijke uitrusting en een unieke korting. December Sale start 4 december De Kip Caravans…

  1. 3 december 2017, 17:00
  2. 0 Reacties