TomTom

Nieuwe TomTom Go Camper

Accessoires

De nieuwe TomTom Go Camper heeft een 6 inch scherm (15 centimeter) en gaat 400 euro kosten. Hij is al online te bestellen en vanaf het einde van deze maand ook in de winkel. De TomTom Go Camper is natuurlijk ook geschikt voor caravans.

TomTom Go Camper met wifi

De nieuwe TomTom is voorzien van wifi. Dat maakt het uploaden van kaartupdates, points of interest (POI’s) en software een stuk eenvoudiger. Je kunt er daarbij voor kiezen om berichten via je smartphone te laten voorlezen. Ook kun je hem aansluiten op Apple’s Siri en Google Now. Met TomTom Road Trips kies je voor een ultieme tool om je reis te plannen. Je krijgt er een levenslange update bij voor alle kaarten, zo weet je altijd zeker dat je met de camper, auto of caravan op de juiste weg bent. Natuurlijk rekening houdend met de afmetingen en het gewicht en de toegestane maximumsnelheid die voor jou gelden.

TomTomOntspannen onderweg

Door de ingebouwde POI’s van ANWB en ADAC zijn alle camperplaatsen en campings te vinden. Ook kun je via het TomTom Route-Sharing platform de allermooiste routes ontdekken. Met TomTom Roadtrips voer je je eigen route in. Onderweg voeg je bestemmingen toe via je smartphone of MyDrive. Flitswaarschuwingen kun je ook ontvangen. Mike Schoofs, Managing Director bij TomTom: “Voor mensen die onderweg zijn met hun camper of caravan heeft de nieuwe TomTom Go nog meer mogelijkheden te bieden om ontspannen op reis te zijn. Van wifi tot aankomsttijd tot het uitstippelen van de mooiste routes”.
De nieuwe TomTom Go Camper met interactief 6 inch touchscreen ligt vanaf eind mei in de winkel en kost 400 euro.
www.corporate.tomtom.com
 

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant