Nieuwe tenttrailer Cocoon Modulair groeit mee

Vouwwagens

De nieuwe tenttrailer Cocoon Modulair van Holtkamper groeit, door hem uit te breiden met modules, mee met je gezin.

Image-2.axdNaast de Cocoon is er ook de Aero. Samen met de Modulair de nieuwste generatie van de Cocoon-modellen. Je koopt de basis en kunt vervolgens naar wens en behoefte uitbreiden met modules. Hiermee is de tenttrailer geschikt voor stellen, maar groeit hij gewoon mee als het gezin uitbreiding krijgt. Eén kind, twee, drie of zelfs meer, de Modulair kan het makkelijk hebben. Modulaire uitbreidingen zijn onder andere een één-persoosn kidsroom, of een twee-persoons kinderslaaptent mét toiletruimte, of een drie-persoons kinderslaaptent met aparte cabine. Ook de adventure-tent met twee tot drie extra slaapplaatsen is als aparte module te integreren.

Je hebt in ieder geval overla waar je staat een geweldig uitzicht door de in een punt omhooglopende luifel aan je trailer. Kies je voor het upgrade pakket dan slaap je op koudschuim-matrassen en heb je met 145 x 200 lekker de ruimte in je bed. De slaapruimte heeft twee grote boogramen met raamluifel die beschermt tegen zon en regen. Ook in de voorwand zien we een groot boograam. De wand geeft extra ruimte aan de keuken-unit. Het bekende Holtkamper Wind®force systeem kan (ook achteraf) worden ingebouwd. Door een slimme dubbele dakconstructie is er verkoeling en isolatie bij warmte of kou. Een airco heb je dus niet nodig. Het doek is van Egyptisch katoen, ECO tentdoek, dat de zon reflecteert. Het hoeft nooit meer vervangen te worden. Hooguit het dak is na vele jaren vervangbaar.

Image-3.axd

De tenttrailer kan door zijn lage gewicht van 250 kilo achter vrijwel iedere auto. Dankzij het innovatieve Pack-N-Go-systeem (Upgrade Pakket) kunnen gebruikers altijd bij hun bagage zonder de tent uit te vouwen. Er kan een 500 kilo aan bagage mee.De trailer is ongeveer 1 meter hoog, geen belemmering van het zicht naar achteren dus. We zien zeer sterke geanodiseerde aluminium buizen met een wandsterkte van 3 mm en zeer sterk polyester zeildoek. De opbouwlente is iets meer dan 2 meter. Daar waar toegestaan zijn snelheden tot 130 km per uur geen enkel probleem. De ANWB meldt in de uitgave van de kampeer en caravankampioen van januari 2014, de opmars van de vouwwagen en tenttrailer. Een “mover” of zware auto is niet nodig bij de Holtkamper Cocoon tenttrailer.

Image.axdDeze Cocoon zet U niet op… maar vouwt U open ! Klik, klik,klaar. De handige uitklikframes brengen de tent meteen op spanning. Bij mooi weer laat U zelfs de haringen weg. Ook het uitritsbaar kuipgrondzeil hoeft niet persé aan de grond te worden vastgezet, dankzij het vernuftige frame die ‘m voor een groot deel al op spanning brengt. Bij slecht weer maakt U juist gretig gebruik van alle extra afspanpunten en trotseert U zo met gemak de zwaarste storm. De grote luifel zet U op met drie luifelstokken. Geen moeite dus. Het vouwmechanisme van deze Cocoon is zó ontworpen, dat U ook een nat of vuil kuipgrondzeil prima mee in kunt vouwen, zonder dat de tent vies wordt.

De Cocoon Modulair past perfect in het plaatje van de sportieve tentkampeerder die wil kamperen in iets bijzonders. Van buiten een prachtige tent, van binnen een comfortabel en knus onderkomen compleet met geïsoleerd lattenbodembed en een mug- tocht- en vochtvrij kuipgrondzeil. Klaar om te Cocoonen. Hoewel de Modulair best tegen een stootje kan en ook off-road te gebruiken is is er voor het zwaardere off-raod werk ook een Ultimate Off Road uitvoering Voor de Cocoon zijn prachtige keukens leverbaar. Het verrijdbare model kunt U overal neerzetten en wordt onderweg, maar ook tijdens het kamperen op de dissel geplaatst, die zich dan onder de luifel bevindt. De Master Class kitchen bevindt zich onder de luifel. De dissel bevindt zich in dat geval aan de achterzijde van de tent. 

Image-1.axd

Met een beetje moeite vatte Holtkamper zijn tenttrailer samen in één zin: Supersnel opzetbaar, zeer licht in gewicht, tentgevoel èn comfort, off road bestendig, geschikt voor het doorkruisen van rivieren, sportief, gepatenteerde constructie, opklapbaar lattenbodembed, zee aan bagageruimte, riante zonne- en regenluifel, mug-, tocht- en vochtdicht kuipgrondzeil, overal ventilatievensters met uit te spannen luiken, grote 14” lichtmetalen (upgrade pakket) wielen, geschikt voor alle (extreme) weersomstandigheden, zeer stormvast, extreem lange levensduur, extreem waardevast.
Voordat u met uw nieuw trailer op pad gaat kunt u deelnemen aan de workshop. Daarin komen alle belangrijke facetten van uw nieuwe tenttrailer aan bod, zodat u tijdens het kamperen nergens meer vraagtekens bij heeft. U krijgt uitgebreid persoonlijk instructie over het gebruik van de tenttrailer en krijgt vele tips en adviezen.
Meer informatie: www.holtkamper.nl

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!