Hymer ML-T

Nieuwe Sprinter ook voor Hymer ML-T en Grand Canyon S

Campers

De Hymer ML-T en de Hymercar Grand Canyon krijgen vanaf nu de nieuwe Mercedes Sprinter als basis. Het exterieur en interieur kregen meteen een update en het uitrustingsniveau ging omhoog.

Een slag moderner

Meer vermogen en meer veiligheid door allerlei rij-assist systemen. Dat brengt de nieuwe Sprinter standaard mee. Om er drie te noemen: zijwind-assist, remassist en Distronic, dat de afstand tot de voorligger in de gaten houdt. Airbags voor bestuurder en passagier, keyless entry en licht dat automatisch aan en uit gaat. Lekker comfortabel dus. De nieuwe ML-T en Grand Canyon S volgen het lijnenspel van de nieuwe Sprinter. Het oogt allemaal een slag moderner. Daar hoort ook een nieuwe bestickering bij. Er is veel plek in de cockpit om allerhande spullen kwijt te kunnen. Bij de ML-T kun je kiezen uit twee meubeldecors in hout, in de Grand Canyon zien we licht hout en een nieuwe vloer in grijs.
Hymer

Rijke standaarduitrusting met veel opties

De ML-T kreeg meteen ook een opwaardering qua uitrusting. Daarbij moet je denken aan de GFK Leichbau-bodem en geïsoleerde watertanks van 120 en 100 liter plus een ruime garage met deuren aan beide kanten. Optioneel kun je o.a. nog kiezen voor een lade voor de gasflessen, het innovatieve Smart Battery-system en de 3 liter V6 met 190 pk. De Grand Canyon heeft standaard airco, tempmatic, zijwindassist, cruise control én een buitendouche. Ook bij dit model zijn optioneel het Smart Battery-system en de 7Gtronic automatische versnellingsbak leverbaar. Eventueel in combinatie met de eveneens optionele vierwielaandrijving. Motorisch kun je ook hier gaan tot aan de 190 pk versie. Vanaf september 2018 staan ze in de showroom.
www.hymer.nl

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!