ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Nieuwe Silver 430 Evasion als LJ en CP
Nieuwe Silver 430 Evasion als LJ en CP
Caravans

Nieuwe Silver 430 Evasion als LJ en CP

  1. 11 februari 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

Silver, de kleine Franse caravan met hefdak en dus veel ruimte, heeft twee nieuwe modellen in de aanbieding. Ook de nieuwe Evasion 430 LJ en CP passen, net als alle modellen van deze Trigano-spruit, qua hoogte in elke gewone garage.

Evasion optioneel met trekhaak

Evasion 430Met gesloten dak komt de Evasion niet verder dan een hoogte van 1,98 meter. Met het dak open heb je binnen echter een aangename 1,95 meter stahoogte. Met de dissel erbij staat er een 5,98 meter lange caravan. Dat mag je compact noemen. De opbouw van met glasfiber versterkt kunststof is voorzien van een isolatie van XPS-schuim. Het dak kan tegen meerprijs ook elektrisch worden bediend. Je kunt tegen meerprijs zelfs een trekhaak onder de Evasion laten zetten. Door daar een fietsendrager op te zetten, hangt deze niet aan de kwetsbare achterwand. Is dit al eerder vertoond? We weten het eigenlijk niet.

Met bed dwars of enkele bedden

De nieuwe Evasion 430 komt beschikbaar in twee uitvoeringen. De keuken en de badkamer achterin, met het bed dwars voorin als CP. Of met enkele bedden voor en een zithoek achter zoals de LJ. Binnen heb je krap vijf meter ruimte. De Silver mag 1200 kilo wegen, waardoor er zo’n 200 kilo laadvermogen overblijft. Er zit standaard verwarming op, rollo’s voor de ramen, LED-verlichting, drie pitten en een 85 liter koelkast. De 430 CP komt rond de € 21.500 uit. De variant met enkele bedden, de 430 LJ, zal iets boven de € 22.000 uit gaan komen.

Naar de site van Silver.

Evasion 430

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Caravans NIEUWS