Lyseo Harmony Line M

Nieuwe serie: Bürstner Lyseo M Harmony Line

Campers

Bürstner maakt sier met een nieuwe serie: de Lyseo M Harmony Line. Voor deze serie kiest het Duitse merk voor het eerst voor de Mercedes Sprinter als basisvoertuig. De halfintegraal komt in twee indelingen: de 660 en de 690 G.

Het exterieur van de Lyseo M Harmony heeft nog steeds het klassieke Bürstner-design en oogt tegelijkertijd fris en sportief. Aan de achterzijde kenmerkt hij zich door de nieuwe hybride achterlichten.

Lyseo M Harmony Line
Veel sfeer in de Lyseo M Harmony Line.

Natuurlijk is ook deze lijn ingericht volgens het – door Bürstner zelf ontwikkelde – Wohnfühlen-principe. De zithoek is in een L-vorm uitgevoerd. De keuken bestaat onder meer uit een kooktoestel met drie gaspitten en een koelkast van 142 liter met vriesvak. In de ruime badkamer zijn een douche, toilet en wastafel te vinden.

Verschil in bedden

Het grote verschil tussen de 660 en de M 690 G is te vinden in het slaapgedeelte. De 660 heeft achterin een Frans bed, terwijl de 690 G is voorzien van twee enkele bedden.

Lyseo Harmony Line M

De Lyseo M Harmony Line 660 en de 690 M zijn verkrijgbaar vanaf 83.350 euro. Het is mogelijk de halfintegraal uit te breiden met diverse opties, waaronder een hefbed.

Wil je meer lezen over de Lyseo M Harmony Line? Kijk dan in ons Campingtrend Magazine van deze maand.

Naar de site van Burstner.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant